Няколко проблема бяха повдигнати с първата снимка на принцесата на

...
Няколко проблема бяха повдигнати с първата снимка на принцесата на
Коментари Харесай

17 проблема със снимката на Кейт за Деня на майката, тъй като кралското семейство се извинява за редактирането й

Няколко казуса бяха повдигнати с първата фотография на принцесата на Уелс, оповестена след нейната коремна интервенция - откакто уважавани прес организации повдигнаха въпроси за това дали е било цифрово променено.

Кейт Мидълтън излезе с изказване, в което се извини за редактирането му, откакто бяха повдигнати голям брой въпроси по отношение на изображението, което съгласно сътрудници е направено от принц Уилям.

Принцесата на Уелс се извини за редактирането на фамилна фотография, която беше споделена онлайн и изпратена до медиите на Деня на майката.

В обява, подписана персонално с C за Катрин, тя сподели: „ Както доста фенове фотографи, Понякога опитвам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за объркването, което фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден, аргументи. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен ден на майката. C. ”

Снимката на Кейт и нейните деца, за която дворецът сподели, че е направена от принца на Уелс в Уиндзор по-рано тази седмица,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР