Няколко месеца след като се сгоди за своя приятел, италианският

...
Няколко месеца след като се сгоди за своя приятел, италианският
Коментари Харесай

Киара Ферани е бременна с първото си дете

Няколко месеца откакто се сгоди за своя другар, италианският реализатор Fedez, русокоската публично разгласи, че скоро ще става майка. Тя удостовери слуховете, които се появиха откакто преди месец се разноски по аления килим на фестивала във Венеция, а наедряващото й коремче към този момент личеше.

Ферани показа новината в обществената мрежа Instagram. Тя разгласява фотография, на която е със своя обичан мъж, двамата са гушнати в леглото, я тя носи коронка, на която написа “Майка”, а той шапка с надпис “Татко”. “Здравейте, хора. Скоро ще ставаме родители. Бременна съм в петия месец и нямаме самообладание да посрещнем бебето. Животът е прекрасен”, написа Киара под фрагмента.

Fedez също се обърна и към своите почитатели. “Щастливи сме да споделим с вас най-голямата наслада на света, скоро ще бъдем трима! Искахме да изчакаме още малко преди да ви го кажем, само че защото ни изпревариха, ни се коства ненужно да чакаме. Преди 5 месеца тъкмо тук, в Ню Йорк, стартира всичко. Аз и мама те чакаме!”

Медиите в Италия разкриват, че наследникът на семейството ще бъде момче и ще се споделя Леоне. Харесваме я и ще следим всичко, което й се случва, изключително тази година! Особено след всичко, което това нежно русо момиче съумя да сбъдне.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР