Няколко жени обвиняват комика Ръсел Бранд в изнасилване, сексуално посегателство

...
Няколко жени обвиняват комика Ръсел Бранд в изнасилване, сексуално посегателство
Коментари Харесай

Комикът Ръсел Бранд отхвърли обвиненията за изнасилване и сексуални посегателства

Няколко дами упрекват комика Ръсел Бранд в обезчестяване, полово посягане и прочувствено принуждение в интервала 2006-2013 година в следствие на три английски медии, оповестено в събота, оповестиха Агенция Франс Прес и Асошиейтед прес.

По това време Бранд е на върха на кариерата си като водещ в радио Би Би Си 2 и Канал 4. Изявява се и като кино артист в Холивуд.

Обвиненията, които Ръсел Бранд отхвърля, бяха разкрити в следствие на вестниците " Сънди таймс ", " Таймс ", както и на Канал 4. Една от дамите твърди, че е била изнасилена, а другите три го упрекват в полово посягане. Едната жена приказва и за физическо и прочувствено принуждение.

Жените изясняват, че са се почувствали подготвени да опишат историите си едвам откакто са били потърсени от кореспонденти, като някои от тях показват новопридобитата популярност на Бранд като уелнес инфлуенсър за решението си да приказват, съобщи Българска телеграфна агенция.

Преди да бъдат оповестени публикациите, Бранд популяризира видеоклип в интернет, в който отхвърля изказванията. Той не показва имената на новинарските организации.

" Тези обвинявания се отнасят за времето, когато работех в огромни медии, когато непрекъснато се показвах във вестниците, когато се снимах в киното и, както в детайли съм писал в книгите си, бях доста податлив към безразборни връзки..., връзките, които съм имал, са били безусловно постоянно по взаимно единодушие ", споделя той. " Тогава постоянно съм бил открит по този въпрос, съвсем прекомерно открит, и в този момент също съм открит по този въпрос ".

Бранд също по този начин допуска, че следствията са част от координирана офанзива, целяща да го дискредитира поради възгледите му. Той е подложен на критика за това, че показва песимизъм във връзка с имунизациите против КОВИД-19.

Ръсел Бранд стана прочут като стендъп комедиант във Англия при започване на 2000-те години, след което стана водещ в малкия екран и радиото, като се възползва от репутацията си на абсурден човек, податлив към рисковани смешки.

По-късно мина в Холивуд и взе участие във филми като " Прелъстен и зарязан " през 2008 година и римейка на " Артър " през 2011 година През 2010-2012 година Бранд е женен за американската попзвезда Кейти Пери.

Напоследък той се трансформира в политически коментатор и инфлуенсър, като разгласява видеоклипове в YouTube на тематики като персоналната независимост и пандемията от КОВИД-19.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР