Няколко интересни извода от скандала с ваксинирани депутати от партия

...
Няколко интересни извода от скандала с ваксинирани депутати от партия
Коментари Харесай

Васил Кендов с няколко извода от скандала с ваксинирани депутати от Възраждане

Няколко забавни извода от абсурда с имунизирани депутати от партия " Възраждане " направи финансистът Васил Кендов във Facebook.

Ето какво написа той:

Много ме кефи случая с имунизациите и " Възраждане ". Много заключения си направих. Повечето неща си ги знаем, само че в този момент ги почувствах. Да започвам поред.
Юрист пита: Откъде Цънцарова има данни за строго персонален здравен статус?
Нашумелият случай към здравния статус на депутатите от " Възраждане " повдигна тематиката за отбраната на персоналните данни. Мнение по тематиката из...
Прочети повече
Мисля, че на всички стана ясно, че и във " Възраждане " има депутати, който пред камера се държат като народен представител на Политическа партия на парламентарна естрада.



И да - ТЪПО е в действителност. Тъпо е да си срещу имунизацията и документите а да не си квалифициран за сходни въпроси. Понеже много хора нямат способността да схващат написаното, ще би трябвало да уточня - ТЪПО е да не си квалифициран за въпросите, а не да си имунизиран или да имаш документ.

След толкоз масирано облъчване по медии, няма по какъв начин да не се психясат хората. До толкоз се психясаха, че майка ми и татко ми, които са имунизирани, не желаеха една година да се виждат с мен, който съм го преболедувал и съм някакъв първенец по антитела на една от лабораториите, тъй като просто всекидневно слушат пропагандата по малкия екран.

Ами да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) кажа разбирам хората които са срещу имунизирането, само че са се ваксинирали с цел да имат документ.
Костадинов се закани на bTV поради репортаж кои депутати във " Възраждане " са имунизирани против КОВИД и за какво
Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов най-вероятно ще заведе дело против bTV. Причината - материал с изявленията на малкия екран, от...
Прочети повече
Нека не се държим като ощипани - хората всеобщо се имунизират с цел да не им лишават правата, а не с цел да се предпазят или да предпазят другите. Мисля, че към този момент стана ясно, че имунизациите не защищават другите.

В един миг административните спънки стартират да ти пречат да си храниш фамилията и това е сложното за разбиране. В множеството случаи имунизацията се прави с цел да се получи документ!

Та толкоз за 30-те % имунизирани от Възраждане. Моето мнение е, че те са без действително сложени ваксини, само че както всички разбирате няма по какъв начин да кажат че е по този начин, тъй като ще злепоставят индивида който им е приключил работа. А това си е за възторженостти. Носиш негатива само че не предаваш близък.

Ако желаете да разберете разликата, станете сътрудници на министър Асен Василев и ще разберете защо ви приказвам

С две думи - добре се изложиха депутатите.
Цънцарова притисна " Възраждане " кои и какъв брой от депутатите им са имунизирани против ковид
Почти една трета от депутатите на " Възраждане " са имунизирани против COVID-19. Става въпрос за четирима депутати - нещо, което удостовери...
Прочети повече
Сега нещата, които не се видяха:

1. Една медия съхранява и прави обществени персонални данни на депутати. Здравния статус по целия свят са персонални данни.

За да си го визиите, помислете по какъв начин ще се усеща изнасилена жена, която интервюирате с цел да информирате обществото за следствията от това действие.

2. Любимия ми прийом е да приписваш на болшинството характерности на малцинството. Това беше по учебник. Хващаш и показваш единствено 4-ма от депутатите на " Възраждане ". И то не кои да е, а единствено тези със документ. Да де но те са 30%. Не е ли по-меродавно да интервюираш останалите 70% и тогава да направиш извода съгласно болшинството?

3. По реакциите в нета разбирам, че масата почитатели на Възраждане се втвърдяват като електорат, а тези които не са ги харесвали преди, си недоволстват и в този момент. Странна корелация се следи измежду критиците на Възраждане. Те всички са ОК с лъжливата декларация на премиера, няма да ги видите на митинг против цените на тока или газта, няма да ги видите и да питат за изхарчените за месец 9 млрд лв. от бюджета.
" Възраждане " апелира зеления документ за депутатите в Конституционен съд. Костадинов: Искам да забележим кой и по какъв начин ще ме спре да вляза в Народно събрание (ВИДЕО)
Партия " Възраждане " ще се обърне към Конституционния съд поради решението за зелен документ, с цел да можеш да влезеш в Народното събрание. Това...
Прочети повече
Трябва да признаем, че тъкмо тези хора са много дейни във ФБ.

За край ми се ще да напомня, че преди изборите направиха и репортаж за къщата на Костадинов, която била на езерото във Варна.

Всичко хубаво, само че хората които знаят къде е къщата и какво съставлява са наясно, че това не е безценен парцел или нещо особено. Да малко са тези хора на фона на цялата страна, само че пък те схващат че това е операция. Имота беше показан в репортажа като палат.

Та не се знае към този момент какво е ситуацията - дали изписват веждите на " Възраждане " или им вадят очите? Имайки поради пословичната независимост на българската публицистика, резултата от посланията им става много противоречив.

И ДА, някои от депутатите на " Възраждане " би трябвало да спрат да приказват пред камери, не им се получава. Предполагам не желаят да наподобяват като депутатите на Политическа партия?

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР