Няколко имена се завъртяха преди броени часове за бъдещи министри

...
Няколко имена се завъртяха преди броени часове за бъдещи министри
Коментари Харесай

Ето кой се предполага, че ще заеме мястото на Рашков в служебния кабинет


Няколко имена се завъртяха преди броени часове за бъдещи министри в служебния кабинет, който следва да назначи президента Румен Радев, написа " Телеграф ". 

Веднага откакто стана ясно, че БСП ще върне несбъднат третия мандат, заваляха догатки и спекулации за дадени ведомства.

Първи е наследникът на вътрешния министър Бойко Рашков, който провокира доста мнения както по тематиката за КПКОНПИ, по този начин и за възможното му връщане като учител в УНСС. Основното име, което се спряга за креслото му е на Венцислав Катинов.

Като негов възможен заместител се сочи Емил Ганчев. Тандемът Катинов – Ганчев към този момент взе участие в два служебни кабинет на Румен Радев, като двамата бяха заместници първо на Пламен Узунов, а по-късно на самия Бойко Рашков. Сегашният министър, обаче, ги уволни.

Второто най-горещо ведомство е на опазването на здравето. Там се спрягат две имена за служебни министри. Първото е на към този момент изпълнявалата тази служба в кабинета на Пламен Орешарски - доктор Таня Андреева.

Тя беше забъркана в няколко абсурда по време на едногодишния й мандат. Второ име е доктор Славейко Джамбазов, който е ръководител на неправителствената организация „ Ценности за бъдещето “ и е в Съвета на шефовете на „ Чайкафарма “ и „ ДаллБогг “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР