Няколко експлозии са избухнали в анексирания от Русия полуостров Крим

...
Няколко експлозии са избухнали в анексирания от Русия полуостров Крим
Коментари Харесай

Експлозии са разтърсили полуостров Крим рано сутринта

Няколко детонации са избухнали в анексирания от Русия полуостров Крим рано тази заран. Руските обществени медии оповестиха, че системите за противовъздушна защита са отблъснали офанзиви, оповестява Ройтерс.

Канал в " Телеграм ", обвързван с съветските правоприлагащи органи, заяви, че Украйна е изпратила поредност от дронове към цели на Кримския полуостров и съветската противовъздушна защита е свалила най-малко един от тях над пристанището на Севастопол. Според предварителната информация няма потърпевши.

Съобщава се за свален дрон

Според украински канали в " Телеграм ", детонации е имало в Севастопол и Саки - там Русия има военновъздушна база, както и на няколко други места в Крим, който Русия анексира през 2014 година. Агенция Ройтерс отбелязва, че не е съумяла да ревизира достоверността на информацията от самостоятелни източници.

Ударите по съветски цели зачестиха през последните две седмици изключително в Крим. Украйна, без да удостоверява каквато и да било своя роля в тези офанзиви, твърди, че разрушаването на инфраструктурата е подготовка за нейната планувана сухопътна атака, показва още Ройтерс.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР