Няколко дни в медийното пространство обикаля скандалната новина, че от

...
Няколко дни в медийното пространство обикаля скандалната новина, че от
Коментари Харесай

Гери Дончева проговори за връзката си с Димитър Динев

Няколко дни в медийното пространство обикаля скандалната вест, че от година насам Гери Дончева си ляга с милионерския правоприемник Димитър Динев. Според осведомени, двойката се схванала да крият половите си връзки, защото Митко не желал още веднъж да бъде в в медийното пространство след скандалната разлъка с фолкпевицата Емануела.

За околните си връзки Гери и Митко намекнаха с появяването си на всемирски награди през януари. Още тогава се заприказва, че са интимни, само че побързаха да го отрекат и обявиха, че са единствено другари. Няколко месеца по-късно още веднъж са на топа на светските летописи с тайната си спекулация. До този миг двамата резервираха безмълвие по тематиката, само че преди няколко минути Гери реши да проговори и да внесе изясненост по случая.

"Уважаеми фенове, през годините моето име се утвърди като пример за класа, триумф и анти-скандал. Всичко, което екипът ми и аз реализираме е с твърдоглавие и неотклонен труд. От известно време в жълтото обществено пространство се появява информация, която има за цел да опетни освен моето име и известност, а и тези на мой добър другар - Димитър Динев.

Тъй като ви почитам безпределно и се употребявам с доверието ви десетки години съм длъжна като обществена персона да ви държа в течение с истината! Истината както постоянно е единствено една и вие ще я получите от мен, тъй като аз държа на вас!

С Димитър Динев имаме чисто и същинско другарство, само че не и фамилиарност, в никакъв случай не сме имали такава, както се твърди настойчиво!

Спекулациите, че съм била с него на екзотичните дестинации, от които разгласих фотоси, са безусловно безпредметни и бездоказателствени, тъй като в действителност създателят на тези фотоси е различен човек! В инстаграм профила ми ме попитахте кой е създател на тези фотоси (визирайки фрагментите от екзотични дестинации), отговорих “Ето го. Едно младо момче.”

Ето я и цялата фотография, с лицето на момчето. Очевидно това НЕ е Димитър Динев. С Митко се чух през вчерашния ден по този въпрос и сме единомислещи в мнението си, че спекулациите с нашите имена надминаха всевъзможни граници! Черпете информация от извора, а не от източници със подозрителен генезис.

Когато имате въпрос към мен - задайте ми го персонално. Аз постоянно ще ви кажа истината, тъй като ви почитам и държа на вас, уважаеми фенове ", написа изкусителната хубавица в персоналния си профил във Facebook.

Източник: show.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР