Няколко десетки служители на Водоснабдяване и канализация - Шумен (ВиК)

...
Няколко десетки служители на Водоснабдяване и канализация - Шумен (ВиК)
Коментари Харесай

Служители на ВиК-Шумен протестираха с искане да не се сменя управителя на дружеството

Няколко десетки чиновници на " Водоснабдяване и канализация - Шумен " (ВиК) стачкуваха с искане Жанета Панайотова да остане шеф на сдружението. Протестът беше пред административната му постройка в регионалния град. 

Новоизбраният шеф на локалното ВиК - Емил Томов, пристигна на новото си работно място и поема управлението на сдружението до провеждането на конкурс, откакто на 12 юли бе вписан в Търговския указател. 

В Окръжния съд в Шумен са подадени тъжби от шест Общини в региона против избора на нов шеф на сдружението. Съдът следва да се произнесе по законосъобразността на избора, оповестиха пред Българска телеграфна агенция от пресцентъра на правосъдната институция. 

Жанета Панайотова слезе при протестиращите и ги помоли да не саботират работата в сдружението, в това число по осъществяването на двата огромни плана – подмяната на главния тръбопровод от язовир " Тича " и построяването на пречиствателната станция за питейни води в Шумен. 

Емил Томов сподели пред публицисти, че ще направи проверка на ВиК - Шумен и желае да помогне на сдружението да реализира по-добри финансови резултати.

„ Разбирам, че хората харесват госпожа Панайотова, само че ще създадем всичко допустимо обстановката да е спокойна, хората да са спокойни и да се върнат на работа “, означи Томов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР