Няколко членове на група учени, които правителството на за управление

...
Няколко членове на група учени, които правителството на за управление
Коментари Харесай

Заплахи в пощата на учени от щаба срещу COVID-19 на Холандия

Няколко членове на група учени, които държавното управление на за ръководство на пандемията с, са получили заплашителни писма, оповестиха локалните медии, представени от БГНЕС.
Множество специалисти от научния комитет OMT откриха, че заплашителните писма са пуснати в пощенските им кутии вкъщи, твърди новинарският уебсайт Nu.nl.
 Нидерландия почна с по-строгите ограничения против ковид Нидерландия почна с по-строгите ограничения против ковид
В Нидерландия затварят музеи, кина и зоологически градини след въвеждане на по-строги ограничаващи ограничения против ковид, съобщи Б...
Членът на комисията Андреас Фос сподели на уеб страницата, че в посланието е наименуван " ужасна маймуна " и е свикан да се върне в Германия.
Друг специалист от OMT, Дидерик Гомерс, сподели, че един от сътрудниците му е бил под полицейска отбрана след " съществени закани ".
Други членове на комитета споделиха на Nu.nl, че са били толкоз обезпокоени от заканите, че в този момент не са склонни да приказват пред медиите за COVID-19.
Говорител на органа за публично здраве RIVM, където е седалището на комитета, отхвърли да разяснява, когато с него устаноли връзка от Агенция Франс Прес.
 Нидерландия не предлага носенето на маски Нидерландия не предлага носенето на маски
Холандското държавно управление съобщи, че няма да предложи на жителите да носят защитни маски като част от ограниченията за закъснение на разпростр...
Групи, които се опълчват на рестриктивните мерки поради надзор на инфекциите, показват в Холандия от началото на експлоадирането на ковид. Но не е открита връзка сред протестиращите и заканите против експертната комисия и никой от членовете не е приказвал за вероятния източник на заканите.
През октомври холандският началник за битка с тероризма разгласява документ, предупреждаващ за евентуално принуждение вследствие на " композиция от екстремистка идеология, вероятни психо-социални и психически проблеми и ограничения, свързани с COVID-19 ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР