Няколко часа след като беше номинирана за най-престижната кинонаграда "Оскар"

...
Няколко часа след като беше номинирана за най-престижната кинонаграда "Оскар"
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Зад хумора в Борат 2 стоят важни съобщения

Няколко часа откакто беше номинирана за най-престижната кинонаграда "Оскар " за ролята си в "Борат 2 ", Мария Бакалова сподели пред български медии "Не желая даже да си мисля за шанса ми, тъй като самото говорене и слагането на името ми до тези одобрени актьори, от които съм се учила, е задоволително ".

За номинацията си за поддържаща женска роля тя научава по време на фотосите на новия филм на Джъд Апатоу "Балонът ". Мария описа, че си е разменила няколко известия със Саша Барън Коен. Екранният татко на Тутар, в чийто облик влиза тя в "Борат 2 ", написа в профила си в "Инстаграм ": “Поздравления, България! Ти ни даде необикновено надарената и смела Мария Бакалова, която е биещото сърце в “Борат 2”.

"Макар да слага и някои чисто американски проблеми, това е един филм - митинг против неравноправието ", сподели още актрисата:

"Мисля, че хората са задоволително пораснали последните няколко години, с цел да имат дарба да се разсмеят. Ако имаш самоирония, това е висша степен на разсъдък. Надявам се хората в действителност да се осъзнали, че зад тези глуповати смешки, този безразсъден комизъм стоят по-важни известия - за това каква е функционалността на дамата в ХХI век, би трябвало ли патриархатът да съществува, би трябвало ли да се променим единствено и единствено да се впишем в нормата. Защо? Може ли дамата, с изключение на да бъде майка, да има и специалност? - Разбира се, че може. Това е нещо, на което се опитахме да наблегнем ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР