Някои зодии са предразположени да помнят бившите си любови много

...
Някои зодии са предразположени да помнят бившите си любови много
Коментари Харесай

Жените от тези ЗОДИИ все още страдат по бивша любов

Някои зодии са предразположени да помнят някогашните си любови доста дълго време. При тях даже мястото на някогашната обич е сменено от потиснатост и болежка поради изгубените очаквания. Кой зодии изключително мъчително претърпяват разделите и не могат да не помнят някогашните си?

Жената Телец

Телецът е един от най-романтичните персони в зодиакалния кръг, само че това не е единствената причина, заради която не може бързо да пусне някогашния си ухажор. Чувственото и правилно момиче, тя извънредно доста се привързва към всеки собствен обичан. Жената Телец е непрекъсната и безкомпромисна, когато става дума за обич, тъй че не бърза да търси нова обич преди да не помни предходната. Те е доста сантиментална и постоянно търси идеалната обич.

Жената Рак

Тя е доста сантиментална, има по-чувствен взор към света. Нейното сърце е особено: тя прави оценка освен възприятието да се влюби, само че и самата концепция за любовта. Дори любовникът й да не е оправдал доверието й, неговият облик заема огромно място в сърцето й.

„ Изключително съм привързана към мъжете, от време на време просто захласната от един човек. Никога не съм била почитател на непознати красиви мъже. Необходимостта да срещна нов мъж ме кара да се напъвам. Предпочитам да остана с някой, който познавам извънредно добре. Вероятно по тази причина някогашният ми другар не ми излиза от главата. " Люба, 26-годишна.

Жената Лъв

Те има необикновено буен темперамент, а що се отнася до някогашната любов- мъчно я не помни. Тези зодии мъчно пускат и не помнят за тези чувствени удоволствия, които изпитваха в някогашната си връзка. За да преминат към нова връзка, им би трябвало дълго време. Жената Лъв по предписание не може да не помни колегата си дълго време.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР