Някои зодии не могат да си намират връзки по обичайния

...
Някои зодии не могат да си намират връзки по обичайния
Коментари Харесай

3-те зодии, които развалят семейства

Някои зодии не могат да си намират връзки по нормалния метод, тъй като просто е прекомерно елементарно и няма адреналин. Тези зодии обичат да се наместват там, където има обич, да отмъкват половинката на някой и това ги кара да се усещат специфични. Ето кои са те и какво вършат, с цел да завлечен някой под носа на половинката им.
ОВЕН: Овните са имали доста връзки през живота си. Те са от хората, които не се задоволяват просто с един сътрудник, а постоянно търсят нещо ново и забавно. Представителите на тази зодия са били с какви ли не хора, само че към този момент нищо от това не им е забавно, тъй като към този момент са имали всичко. Затова в последно време огромно наслаждение им доставя да преследват непознатото и да си потвърждават, че още ги бива. Много мощно хлътват по някой, който е обичан от различен и най-вероятно има семейство и брак. Тези игрички карат Овните да се усещат като ловци, които отмъкват плячката под носа на някой. Това е доста подло от тяхна страна, само че просто си падат по приключенията. Харесва им това да объркват другия човек, да се крият, да си пишат скрито и да се срещат някъде, без никой да ги види. Овните са същински хищници, които няма да оставят нещата по този начин, до момента в който не завоюват това, след което са тръгнали. И най-после съвсем постоянно им се получава.
 6 признака, че си предразположен на невярност 6 признака, че си предразположен на невярност
Много хора си мислят, че в никакъв случай не биха изневерили на половинката си, само че има няколко признака, които подсказват, че може би изневярата...
ЛЪВ: Лъвовете са забавни персони, които избират всичко в живота да се случва по най-трудния метод, другояче просто не си коства и не е занимателно за тях. В любовта имат много обожатели, само че е прекомерно елементарно и безинтересно някой да ги пожелае и те хоп – да дадат сърцето си просто по този начин. Един път се живее и Лъвовете считат да живеят на ръба. Падат си по фамилни хора, които обичат да примамват в мрежите си и да ги омайват по този начин, че да бъдат пожелани и другият човек да остави фамилията си поради Лъвовете. Изобщо не се интересуват от никой различен, с изключение на от личното си его, а то би трябвало да бъде задоволено на всички фронтове. Страстта във връзката е доста значима за Лъвовете, а когато любовта е лесна, не виждат по какъв начин може да съществува пристрастеност. Няма по-страстна връзка от неразрешената и това доста се харесва на представителите на тази зодия. Никога няма да се откажат от занимателната си игра, която е и доста рискова.  
СКОРПИОН: Скорпионите знаят, че са привлекателни, само че държат непрестанно да си го потвърждават по най-различни способи. За тях най-важното в любовта е не те да желаят някого, а някой да желае тях. Обичат да са в устата на другите, обичат да ги разискват и въобще не се интересуват кой какво приказва за тях. Важното е да са център на вниманието. А по какъв начин да станат по-голям център на вниманието от това целият град да приказва по какъв начин са развалили следващото семейство. За злощастие Скорпионите въобще не се влюбват в хората, които отмъкват под носа на половинките им. Те го вършат единствено за спорта и по-късно бързо губят интерес към завоеванието си. Най-важното от всичко е те да се усещат мечтани, нищо друго няма значение. Пазете половинките си от тази зодия, тъй като Скорпионите са способни на всичко, с цел да реализиран задачите си. Неустоими са!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР