Някои зодиакални знаци постоянно се спречкват за щяло и нещяло.

...
Някои зодиакални знаци постоянно се спречкват за щяло и нещяло.
Коментари Харесай

Петте зодиакални двойки, които се привличат, но не спират да се карат

Някои зодиакални знаци непрекъснато се спречкват за щяло и нещяло. Но все пак, сред тях съществува химия и привличане, което наподобява изцяло срещу логиката. Между тези двойки е съвсем невероятно да има трайна и спокойна връзка, тъй като те непрекъснато се карат и сдобряват, а това работи потискащо както на тях, по този начин и на хората към тях. Но все пак много от тях остават дружно и не престават да го вършат. Може и да са щастливи, единствено те си знаят.

Дойде време да разкрием кои са те:

1. Овен и Лъв

И двата знака са огнени зодии и затова сред тях има привличане. Когато се харесат, привличането посред им е мощно и те се радват на пристрастеност. Но настрана на това като характери са много чепати и неведнъж избухват страшни кавги посред им. Причината се корени в това, че всеки от тях желае да е водач и да води хорото. Логично, пораждат съществени разногласия към този въпрос. Винаги спорят за всичко, само че забавното е, че тези разногласия водят до разрешаване на значителните проблеми, които ги вълнуват. Т.е. те по някакъв метод съумяват да преодолеят компликациите дружно, тъй като са доста добър екип. Дори когато се карат, те са откровени и почтени.

Проблемът е, че никой не желае да отстъпи от своето мнение. Често пъти си разменят обиди, само че по-късно всичко се слива със пристрастеността и те още веднъж са в прелестни връзки, все едно, че нищо не е било.

2. Телец и Скорпион

Телците обичат стабилността във връзката, което се харесва на Скорпионите, които търсят тъкмо подобен сътрудник. Проблемът идва от това, че и двете зодии са свръхчувствителни и постоянно се осланят на любовните страсти. Караниците сред тях са нещо напълно обикновено, само че те се оказват с лековит резултат. Всяка кавга приключва с парещ секс и ужасно помиряване. Между тези две зодии има мощна полова връзка, а платоничността липсва. Всеки един от тях е дебелоглав и държи на своята теза.

Затова неведнъж се стига да неразбирателства и кавги. Но най-после всичко завърша спокойно и безшумно - в леглото.

3. Рак и Козирог

Комбинация от воден и земен знак не е лесна, само че се случва. За да бъдат дружно дълго време, би трябвало да се научат да се схващат. Което по никакъв начин не е лесна задача. Козирогът е затулен, а Ракът мощно прочувствен. Земният Козирогът не обича да показва възприятията си, а Ракът преиграва с това. Често пъти това води до проблем в разбирателството и се постанова да се обясняват на цената на спорове.

Но те знаят, че са постоянни зодии и че тяхната честност още веднъж ще ги сдобри и усмири. След кавгата следва демонстрация на деликатност и извинения от двете страни и по този начин до идващия спор.

4. Везни и Близнаци

Може би в профил видяно, това би трябвало да е идеалната съвместима зодиакална двойка. И двете зодии са въздушни и имат сходни ползи. Те обичат връзката, да поддържат връзка и да излизат в огромни компании дружно.

Но Близнаците са подвластни на неочакваната смяна в настроението си, което ужасно доста нервира Везните, тъй като те избират спокойствието и сигурността. И тогава пораждат дразги, които неведнъж ескалират в някой къс скандал. Редовно те не са на едно мнение, от което разногласието може да прерасне в спор. Хубавото е, че им минава бързо, все едно, че нищо не е било. Страстта потушава всеки техен скандал, а прошката е нещо обикновено за тях.

5. Стрелец и Риби

Огън и вода - звучи малко взривоопасно. И в действителност е по този начин. Такава връзка изобилства с страсти и безпокойство. Между тях има страхотни моменти, само че техните разлики на характерите са забележими. Често пъти се стига до съществени неразбирателства, като даже е допустима разлъка, за която след това съжаляват и двамата. Постоянните им разногласия са ежедневие, никой не може да разбере какво желае другия. Рибите непрекъснато имат условия, които Стрелците не са в положение да изпълнят. Стрелците ненавиждат да се извиняват, а Рибите постоянно чакат амнистия. Такава връзка е доста сложна и само пристрастеността в секса може да я закрепи. Тук трябват доста взаимни отстъпки, с цел да могат да изкарат дълго време дружно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР