Някои зодиакални знаци не могат да превъзмогнат връзката, която вече

...
Някои зодиакални знаци не могат да превъзмогнат връзката, която вече
Коментари Харесай

Зодиите, които трудно се лекуват от минали връзки

Някои зодиакални знаци не могат да превъзмогнат връзката, която към този момент е видяла своя край. За тях освобождението от болката може да бъде сложна задача.

Изцелението след разлъка може да бъде предизвикателно пътешестване и пътят към продължаването напред е друг за всеки, без избрана времева линия. Понякога тежестта на предишното може да се почувства непостижима за някои зодиакални знаци, написа. Те откриват, че платното на предходна връзка е украсено с скъпи мемоари и споделени мигове. От незаличими пътувания до моменти на тиха връзка, тези мемоари се врязват надълбоко в сърцата и мозъците им. Трудността поражда, когато се пробват да се ориентират в хода на живота без наличието на индивида, с който пазят дълбоки мемоари.

Вижте кои са те:

 broken heart  1. Риби

Рибите са като сантименталните мекушавци на зодиака. Тези хора рядко натискат " бутона " за заличаване на минали връзки. Вместо това, те постоянно се оказват, че прелистват албума със фотоси на някогашните си и при положение на синя луна им изпращат известие , в случай че се усещат малко отговорни за това по какъв начин любовта им е завършила. С течение на времето те също може да са склонни да идеализират предишните си връзки, като се концентрират най-вече върху позитивните аспекти и подценяват минусите и провокациите, довели до раздялата. Това може да докара до носталгия , при която някогашният им наподобява по-съвършен и пълностоен, в сравнение с може да са били в реалност. Следователно, с цел да преодолеят някого, Рибите подхващат независимо пътешестване до дълбокия завършек на интроспекцията. Това е като тяхно персонално леговище за медитация, където се гмуркат с главата напред в морето от страсти. Но в последна сметка те излизат от тази подводна сесия за душевно търсене със съкровищница от мъдрост, която им оказва помощ да се излекуват и да порастват.

 blue inlove  2. Лъв

Въпреки напереността и показността си , тези Лъвове могат да се оплетат в мрежата на носталгията след разлъка . Представителите на зодията са напълно за буйна връзка и дават всичко, когато става дума за обич. За страдание доста минали връзки приключват с въпроси без отговор. Следователно, продължаващите усеща на яд и страдание или възприятието за неправда могат да усложнят процеса на излекуване за Лъвовете. Тези усеща постоянно водят до упорити размисли , при които те непрестанно преиграват минали събития , пробвайки се да схванат какво се е объркало. Освен това, когато нещата се разпаднат, като че ли техният вътрешен Аз е леко ранен. Въпреки че може да имат смела обвивка, надълбоко в себе си, ги боли. Тогава те се обръщат за поддръжка към правилния си екип от другари.

 blue inlove  3. Скорпион

Скорпионите, въпреки това, имат натоварен и разгорещен метод към връзките , постоянно предвиждайки трайни задължения. Те са по своята същина прочувствени същества, които влагат забележителна част от своите страсти, време и сила в любовта. Независимо дали става въпрос за насладата от споделения смях или болката от разногласията и недоразуменията, тези прочувствени вложения се преплитат с чувството за себе си на Скорпиона. Наистина, колкото по-дълбоко са отдадени на една връзка , толкоз по-голямо предизвикателство става да се откачат , когато тя неизбежно стигне до своя край. Така че, когато събитията вземат непредвиден поврат и проектите им се провалят, Скорпионите могат да потънат в дълбока яма на горест и обезсърчение . Тяхната вродена потребност от надзор се ускорява по време на разлъка, което ги кара да преглеждат деликатно всеки подробност от това, което се е объркало. 

 blue inlove  4. Рак

Ракът , воден от нежното полюшване на Луната, въплъщава чувствителността и предаността в областта на любовта . По своята същина тези водни знаци копнеят за връзки и привързаности с другите. Дори и да са били основателите на раздялата, хората Рак постоянно таят любов към някогашните си сътрудници в покоите на сърцата си. Така че позната мелодия, фотография или съответно място могат да вдъхнат живот на призраците на отминали връзки . Те пречат на способността на Рака да се откаже от предишното и да върви напред. Нужно им е време, с цел да отворят сърцата си за нови начала . Тези зодии имат вяра, че предишните връзки оферират разтуха, другарство и грижовна прегръдка, които стават незаменими за тяхното благоденствие с течение на времето. Идеята за преустановяване на такива връзки може да бъде смущаваща, предизвиквайки опасения за самотност . Но скоро преодоляват двусмислието на това, което се крие оттатък хоризонта, и потеглят по пътя към изцелението и напредъка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР