Някои заклеймяват мастурбацията като пречка за нормалния сексуален живот, а

...
Някои заклеймяват мастурбацията като пречка за нормалния сексуален живот, а
Коментари Харесай

Съвместната мастурбация - ключът към страхотния секс

Някои жигосват мастурбацията като спънка за естествения полов живот, а други са на мнение, че тя може единствено да го усъвършенства. Едно е несъмнено - да доставяш наслаждение самичък на себе си е нещо изцяло обикновено и носи единствено плюсове, в случай че е в рационални граници. А когато имаме сътрудник и желаеме да разнообразим палавите си занимания, може да е точно това, от което имаме потребност.
 Колко секс е прекалено много
Колко секс е прекалено много

И " несъразмерни " ли са повече от седем оргазма седмично

Учени от Университета в Саутхамптън организират проучване, в което вземат участие 117 дами и 151 мъже. И изводите от него разрушават мита, че самозадоволяването е на разположение единствено това, когато има незадоволяване на потребностите с колегата.

Оказва се, че взаимната може би е ключът към един доста по-добър сексуален живот и постигане на оргазъм всякога. Повече от половината участници в проучването настояват, че са използвали тази процедура по време на половите контакти с колегата си в последната седмица и настояват, че това е направило интимните им занимания доста по-задоволителни.
 Снимка 633250

Да се допираме сами по време на половия акт по този начин, както най-обичаме, увеличава възбудата и води до по-сигурен парещ свършек и за двамата сътрудници. В интимната игра може да включим и обичаните си секс играчки, в случай че, несъмнено, половинката ни няма нищо срещу. Но се съмняваме - въпреки всичко ще получи горещи панорама, която още повече ще разпали пристрастеностите.

Интересното е, че някои от участниците в проучването не са особени почитатели на мастурбацията сами, само че подкрепят тази, която се случва в компанията на интимния им сътрудник. Няма спор - доста по-секси е.
 Колкото по-късно стартираме да вършим секс, толкоз по-голям ще е... мозъкът ни
Колкото по-късно стартираме да вършим секс, толкоз по-голям ще е... мозъкът ни

Нова доктрина за еволюцията на индивида

Когато мастурбацията е в компания, не е належащо да се целим задължително към оргазъм - може просто да я използваме като предигра преди значителната част. А идващият път половинката ни сигурно ще знае по какъв начин и къде тъкмо да ни допира, с цел да ни достави оптимално наслаждение, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР