Някои вероятно правят това заради сегашното правило 2G, докато други

...
Някои вероятно правят това заради сегашното правило 2G, докато други
Коментари Харесай

Нова мода! Антиваксъри търсят нарочно някой да ги зарази с COVID-19

Някои евентуално вършат това поради настоящето предписание " 2G ", до момента в който други явно желаят да показват, че коронавирусът не е рисков. От началото на придвижването за инакомислене, Telegram се трансформира в главен за съперниците на имунизациите.

Противниците на имунизацията търсят инфектирани в Telegram

В групи се разгласяват закани и обиди против политици и вирусолози, тайни теории и дезинформация. Някои от участниците търсят особено хора с ковид. Например един човек написа: „ Здравейте на всички, диря някой, който сега страда от ковид. Искам той да ме болести. "

Някои хора търсят инфектирани хора в Telegram, с цел да покажат, че заболяването е „ безобидна “, други, да вземем за пример, поради правилото „ 2G “. Дори оферират пари за услугата " заразяване ".

Потребителите на групата в Telegram споделят „ препоръки “ по какъв начин най-добре да се болестите с вируса

Един консуматор предлага „ потребление, по този начин да се каже, на елементарни памучни тампони, които би трябвало да се натикан в носа на инфектиран и по-късно на здрав човек “. Това е най-ефективният метод, написа мъжът, представен от focus.de. Така към този момент 15 души са се заразили.

Опитът на Федералната работа на правораздаването в Германия да принуди Telegram да отстрани неуместно наличие към този момент се провали. Telegram е основан в Дубай, тъй че е мъчно да се свържете с компанията. Няма адрес, на който немските управляващи или министри биха могли да насочат своите тъжби. Компанията също не дава отговор на запитвания в пресата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР