Някои вероятно правят това заради сегашното правило 2G, докато други

...
Някои вероятно правят това заради сегашното правило 2G, докато други
Коментари Харесай

Нова мода сред антиваксърите! Заразяват се нарочно с вируса

Някои евентуално вършат това поради настоящето предписание " 2G ", до момента в който други явно желаят да показват, че коронавирусът не е рисков. От началото на придвижването за инакомислене, Telegram се трансформира в главен за съперниците на имунизациите.

Противниците на имунизацията търсят инфектирани в Telegram

В групи се разгласяват закани и обиди против политици и вирусолози, тайни теории и дезинформация. Някои от участниците търсят особено хора с ковид. Например един човек написа: " Здравейте на всички, диря някой, който сега страда от ковид. Искам той да ме болести. "

Някои хора търсят инфектирани хора в Telegram, с цел да покажат, че заболяването е " безобидна ", други, да вземем за пример, поради правилото " 2G ". Дори оферират пари за услугата " заразяване ".

Потребителите на групата в Telegram споделят " препоръки " по какъв начин най-добре да се болестите с вируса

Един консуматор предлага " потребление, по този начин да се каже, на елементарни памучни тампони, които би трябвало да се натикан в носа на инфектиран и по-късно на здрав човек ". Това е най-ефективният метод, написа мъжът, представен от focus.de. Така към този момент 15 души са се заразили.

Опитът на Федералната работа на правораздаването в Германия да принуди Telegram да отстрани неуместно наличие към този момент се провали. Telegram е основан в Дубай, тъй че е мъчно да се свържете с компанията. Няма адрес, на който немските управляващи или министри биха могли да насочат своите тъжби. Компанията също не дава отговор на запитвания в пресата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР