Нашите политици със сигурност е необходимо да си сменят чипа

...
Нашите политици със сигурност е необходимо да си сменят чипа
Коментари Харесай

Светлана Гущерова иска бг политиците да са с чипове в мозъка

Нашите политици сигурно е належащо да си сменят " чипа " в главите. "

Това изрично съобщи пред " България Днес " Светлана Гущерова във връзка новата концепция на Илон Мъск да търси доброволци за слагане на мозъчни чипове.

" Няма да жертвам живота си за някакъв опит. Много е рисково, слагаш си нещо в главата. Колкото и пари да ми оферират, това значи да съсипя живота си. Най-вероятно Илон Мъск ще предложи заплащане на доброволците и това е ненапразно, тъй като сигурно знае, че нещо може да им се случи ", показа Светлана.

 

 Гущерова желае политиците да си сменят

Снимка: Инстаграм

Компанията за мозъчни чипове на Мъск " Нюралинг " е в търсене на трима доброволци за оценка на свое устройство за имплантиране в мозъка. Проучването ще отнеме няколко години, а милиардерът в началото е изискал да включи 10 души в програмата.

" Много хора в България биха се навили, изключително в случай че е за пари. Голяма част от българите ще се съгласят, щом ще им се заплаща ", разяснява още Гущерова.

На противоположно мнение е друга известна хубавица - моделката Катрин Вачева . Тя счита, че у нас жителите са много тесногръди и не биха се присъединили в ексцентричния опит.

 Вачева счита, че хората у нас са прекомерно тесногръди

Снимка: Инстаграм

" Българинът е доста подозрителен за всичко. И като цяло всеки разумен човек ще е срещу. На Запад хората са по-отворени на всевъзможен тип новости, изобретения и така нататък Много имат вяра на тези персони с огромен финансов капитал, а в Европа хората са по-затворени и по-наплашени и не биха са осмелили даже и за пари. Може би единствено в някои доста небогати страни ", разяснява Вачева.

Манекенката е безапелационна, че не би се присъединила в подобен опит, а на Мъск му се дава прекомерно доста власт.

" Нормален човек в никакъв случай не би се съгласил. Има доста луди хора, които биха се подложили на такова нещо, само че персонално аз - в никакъв случай. Прекалено огромна власт се дава на Мъск. Това са опити с живи същества въпреки всичко ", съобщи още Катрин Вачева.

Актьорът Китодар Тодоров също изрече мнение по тематиката. Той би се присъединил в сходен опит единствено в случай че това ще усъвършенства здравето му.

Младежкото жури на " Златна роза " с безапелационна премия: " Добрият водач "!

" Хората постоянно опитват със себе си и сигурно ще има искащи. Трябва да има повече информация за същността на устройството, което ще се изследва. Дали е за положително или неприятно, времето ще покаже ", разяснява пред " България Днес " артистът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР