Някои вече работят на две места и повечето ограничават разходите

...
Някои вече работят на две места и повечето ограничават разходите
Коментари Харесай

В Гърция го закъсаха, живеят все по-трудно и бедно

Някои към този момент работят на две места и множеството лимитират разноските за храна, демонстрират няколко изследвания в южната ни съседка

Гърците мъчно покриват месечните си разноските, минималната им заплата ще е 820 евро, осведоми БНР. Някои към този момент работят на две места и множеството лимитират разноските за храна, демонстрират няколко изследвания в южната ни съседка.

Проучване измежду гърците демонстрира, че висок % от тях водят битка за оцеляване. 35% от гърците смятат, че " към този момент са на дъното " и покриват разноските си със спестени пари. 17% от запитаните оповестяват, че работят на две места, с цел да устоят фамилиите си. Вече от ден на ден гърци се лимитират в разноските, както за храна, по този начин и за отмора и развлечения. Проучване на гръцките синдикати демонстрира, че 90% от работещите гърци са понижили разноските за храна.

Опозицията показа в Народното събрание стратегия по възстановяване обществения статус с оферти за увеличение на заплатите, понижаване на налозите и непоколебим надзор върху търговците. В отговор държавното управление оповестява за високи санкции на търговски вериги с голословни високи цени, както и повишение на минималната работна заплата на 820 евро от идващия месец.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР