Някои са създадени един за друг, други точно обратното. Замисляли

...
Някои са създадени един за друг, други точно обратното. Замисляли
Коментари Харесай

Петте най-несъвместими зодии. Тази връзка няма да продължи дълго

Някои са основани един за различен, други тъкмо противоположното. Замисляли ли сте се в миналото, че някои зодии основават взривоопасна примес? И то не в положителния смисъл.

Вижте вашата зодия и тази на половинката ви – вижте дали характерите ви съответстват. Или може би построяването на обща връзка не е най-хубавата концепция?

Не всички зодии са съвместими между тях. Любовта сред тях не вещае нищо положително. Всичко поради спорни герои, които не разрешават да се комбинират между тях и да живеят в естетика и потиснатост. Дори любовта може да не е задоволителна.

Независимо дали вярвате или не в астрологията, можете да погледнете към звездите, с цел да разберете с кого сте. Астрологията е необикновено точна в описанията си и може да се изненадате за какво сте съвместими – или не.

Козирог и Овен

Козирогът е оазис на спокойствието, за разлика от Овена. Той е грижлив и топъл в връзките. Последният постоянно е емоционален, вземайки решения под въздействие на момента и страстите.

В същото време Овенът е по-отворен, той оповестява всичко, което му е на сърцето. Козирогът е потайният. Всичко това води до непрекъснати разногласия. Активен и авантюристичен надъхан, Овенът не понася Козирога, който цени мира. Неговият самоконтрол е неразбираем за Овена.

Стрелец и Риби

Стрелецът постоянно не схваща добре Рибите и техния метод към живота. Те са прекомерно прочувствени за него и са отвън зоната му на комфорт.

Един Стрелец живее сега, мечтае и се огъва, с цел да реализира това, което желае. Рибите се нуждаят от миг, с цел да обмислят всичко. Това кара двойката да се усеща неподкрепена в доста значими стадии от живота си.

Водолей и Телец

Телецът е човек, който обича всичко да е под надзор и може да бъде малко под напрежение. Водолеят е напомпан, деятелен и постоянно се заема с всичко с неспокойствие.

Телецът може да бъде песимистичен към някои хрумвания и макар че е доста положителен по природа, Водолеят от време на време го надделява.

Телецът е удобен, само че и извънредно сензитивен, Водолеят гледа в бъдещето и мисли за него, само че в никакъв случай не демонстрира усеща в такава степен, както сътрудникът му. Това кара Телеца да желае да бъде близо, а Водолея се държи на разстояние. Това доста ядосва Телеца.

Лъв и Скорпион

Лъвът и Скорпионът са най-упоритите зодии, които би трябвало да реализират своето и тяхното мнение постоянно е най-важно и само вярно. Поради това те имат проблеми с връзката.

Кавгите им може да наподобяват дребни на пръв взор, тъй като нормално стартират с дребни неща. Истината обаче е, че от тези дребни разногласия Лъв и Скорпион минават към огромни войни.

Рак и Везни

Ракът е мощен, въпреки и фамилен и прочувствен знак на зодиака. Везните са нерешителни и доста неуверени. За страдание, те са по този начин с всичко, което срещат по пътя си.

Понякога е мъчно да си изберат облекла заран, да си купят мляко в магазина, камо ли да вземат решение за отмора. Правят го, тъй като желаят да са прави във всяка обстановка. Това подлудява Рака.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР