Някои политически партии си правят тънки сметки за избори 2

...
Някои политически партии си правят тънки сметки за избори 2
Коментари Харесай

Бранимир Георгиев: Някои партии си правят тънки сметки за избори 2 в 1 през есента, за да овладеят местната власт

Някои политически партии си вършат тънки сметки за избори 2 в 1 през есента, с цел да овладеят локалната власт. Това съобщи в ефира на Дарик претендентът за народен представител от варненската листа на ГЕРБ-СДС Бранимир Георгиев.

„ Варна и страната изгубиха две години. Много планове можеха да се осъществят с парите, които бяха изхарчени за избори. Строителството на Автомагистрала „ Хемус ” не се продължи поради заради реваншизъм и тънки сметки на нашите съперници. Проектирането на Автомагистрала „ Черно море ” беше спряно. Нашите съперници и дъвчат тематиката за втори мост над Варненското езеро, а за две години не са дали един лев за ремонта на Аспарухов мост ”.

Георгиев добави, че с гласовете на депутати от „ Продължаваме промяната ” в 46-то Народно събрание е било спряно нарастване на парите за Варна с 220 млн. лв..

„ Две години са изгубени, няма нито едно привлечено евро, това е пропуснато време, което не се връща. Всички обединения в идващия парламент би трябвало да заложат на разсъдък и отговорност. Две години аматьорщина са задоволителни ”, сподели още Бранимир Георгиев, който е зам.-кмет на регион „ Младост ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР