Някои от най-завладяващите моменти в киното се въртят около храната,

...
Някои от най-завладяващите моменти в киното се въртят около храната,
Коментари Харесай

Спагети с кюфтета от риба и копър – рецепта на Ravinder Bhogal

Някои от най-завладяващите моменти в киното се въртят към храната, от Одри Хепбърн, която яде сладкиш и отпива кафе от картонена чаша пред Tiffany's, до Джон Траволта и Ума Търман, които дъвчат на бургери и шерване на шейк за пет $ в Pulp Fiction.

Дамата и скитникът предлага една от най-невероятните подиуми на ухажване сред две анимирани кучета, елегантната дама с очи на сърна и уличния хитрец друмник. В случай, че не сте осведомени, позволете ми да настроя сцената: до момента в който кучешката двойка споделя голяма купа с кюфтета и спагети, те похапват кичур паста, който инцидентно е едно и също парче, и до момента в който си проправят път през него, муцуните им се сближават, което в последна сметка води до „ целувка “.

Има нещо в носталгичното, просто ядене, което е откровено, скромно и пропито с обич. Това е стопляща сърцата италианско-американска класика, яки шайби месо, които са по едно и също време селски и успокояващи. Тази рецепта не е тъкмо такава. Въпреки че наподобява познато, то е мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР