Някои от най-големите световни звезди в развлекателната индустрия ще се

...
Някои от най-големите световни звезди в развлекателната индустрия ще се
Коментари Харесай

Най-големите световни звезди на шоубизнеса ще се включат в тържествата по случай юбилея на кралицата

" Някои от най-големите международни звезди в развлекателната промишленост " ще се съберат, с цел да отбележат " най-значимите и радостни моменти от седемдесетте години на ръководство " на кралицата Елизабет Втора, оповестиха от Бъкингамския замък.

Знаменитостите ще са в Лондон при започване на месец юни, когато ще бъдат тържествата във връзка платинения празник на най-дълго управлявалия монарх в историята на страната. Програмата за честванията от 2 юни до 5 юни е наситена с доста събития, отдаващи респект на кралицата, която се възкачва на английския трон през 1952 година, след гибелта на татко си крал Джордж Шести. Тогава тя е едвам на 26 години.

Музикантите ще се изявят главно в последните два дни на формалните празнувания - на 4 юни е плануван величествен концерт пред Бъкингамския замък. В него ще вземат присъединяване голям брой звезди под съпровода на огромен оркестър. От кралския двор са много спестовни по отношение на участниците в събитието и не оповестяват имена. Сигурно е обаче, че в него ще се включи английският реализатор Джордж Езра.

" Не мога да не кажа какъв брой съм разчувствуван, че ще вземам участие в концерта за платинения празник на кралицата, каква невероятна чест ми е отдадена ", похвали се той в известие, което популяризира.

Медиите на Острова настояват, че към Езра на сцената ще се причислят Стиви Уондър, Елтън Джон, Шърли Беси, евентуално Пол Маккартни и Род Стюарт, Клиф Ричард, който е считан за един от обичаните реализатори на монарха. В шоуто присъединяване ще вземат също известни кино и телевизионни артисти, както и представители на други браншове от развлекателната промишленост. От Бъкингамския замък обаче към този момент мълчат освен за ангажираните реализатори, само че и дали кралица Елизабет Втора ще участва. От известно време тя има проблеми с напредването и пропуща забележителна част от формалните си отговорности, като е замествана от други членове на семейството.

През 2012 година за диамантения празник от възкачването на Елизабет Втора на престола в концерта в градините на Бъкингамския замък взеха присъединяване Роби Уилямс, Кайли Миноуг, Елтън Джон, Пол Маккартни, Ани Ленъкс, Том Джоунс, Ед Шийран и още доста международни музикални звезди. Нейно Величество дружно с престолонаследника Чарлз и други членове на английския кралски двор се любуваха онлайн на осъществяванията.

Концертът за 50-ата годишнина на Елизабет Втора, маркирана през 2002 година, пък впечатли с неповторимото осъществяване на химна от китариста на " Queen " Браян Мей, който се изяви от покрива на Бъкингамския замък.

Кулминацията на празненствата за платинения празник на Елизабет Втора ще бъде на 5 юни, когато грандиозно шествие с присъединяване на военни оркестри, реализатори, танцьори и известни персони от сферите на спорта, киното, театъра и музиката ще премине по бул. Мал.

Парадът е по три километровия маршрут през центъра на Лондон, сходен на този, който изминава кралицата в деня на коронацията си. Певецът Ед Шийран и над 100 " национални съкровища ", както са наречени от кралския двор, ще се включат във финалното шоу от тържествата. След шествието пред Бъкингамския замък ще има величествен театър, показващ най-важните моменти от 70-годишното ръководство на Елизабет Втора, предава Българска телеграфна агенция.

Той е разграничен на четири елементи, отдадени на най-дълго властвалия английски монарх. Отделено е и уместно място на кучетата от породата корги, които са обичани на Нейно Величество. Твърди се, че след възкачването си на престола се е грижила за към 30 коргита.

Организацията на шоуто коства към 15 милиона английски лири. Очаква се, че ще бъде гледано от към един милиард души по света. Ангажирани са над 10 000 души, измежду които повече от 6000 доброволци, военни, реализатори, чиновници...

" Работим интензивно, с цел да създадем най-великолепните тържества от всички ", споделят уредниците.

В празничния уикенд в цялата страна са планувани голям брой празненства и празненства в чест на кралица Елизабет Втора.

Специален театър, разказан като " шоу, което се прави един път в живота ", приготвят взаимно композиторите Андрю Лойд Уебър и Лин-Мануел Миранда, написа английският в. " Mirror ". Той не е част от формалната стратегия, подготвяна от Бъкингамския замък, само че е отдаден на платинения празник на Елизабет Втора.

Уебър и Миранда пазят в загадка детайлите на шоуто, което съгласно източници на " Mirror " ще бъде фокусирано върху " прелестното и богато многообразие на Англия и Британската общественост, които кралицата толкоз харесва ". Имената на участниците към този момент не са обявени, само че " осъществяването онлайн ще включва разнообразна композиция от гении от театралната страна ", настояват осведомени.

Спектакълът ще изпревари формалните празнувания и е планувано да бъде показан на 15 май, по време на Кралските конни надпревари в Уиндзор.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР