Някои от най-атрактивните софтуерни екстри, които предлагат новите Galaxy S21

...
Някои от най-атрактивните софтуерни екстри, които предлагат новите Galaxy S21
Коментари Харесай

Samsung пуска екстрите на Galaxy S21 към по-стари модели

Някои от най-атрактивните софтуерни екстри, които оферират новите Galaxy S21 телефони на Samsung, ще преминат и към по-старите модели, заяви компанията през вчерашния ден.
 Samsung Galaxy S21 Ultra и какво предлага новият премиум смарт телефон
Samsung Galaxy S21 Ultra не оставя място за колебание

Трудно е да му намерим недостатък

Промените ще се осъществят посредством ъпдейт към версия 3.1 на интерфейса One UI, с който разполагат последните Galaxy S модели, и ще обиден телефони, излезли преди няколко години.

Актуализацията до One UI 3.1 включва усъвършенствания Single Take режим, опцията за унищожаване на нежелани обекти от фрагментите, както и настройката на фокуса и експозицията посредством допиране.
 Снимка 519370

Галерията със фотоси и видеа ще бъде актуализирана и ще групира наличието в по-лесен за разглеждане формат.

Възможността за по едно и също време записване на аудио през микрофоните на телефона и слушалките на Samsung, която е ориентирана най-много към влогърите, също ще премине към по-старите модели.
 Снимка 519372

Режимът Eye Comfort Shield за отбрана на зрението, който лимитира синята светлина от екрана, както и Private Share услугата за скриване на мета данни при продан на файлове са измежду останалите предстоящи усъвършенствания.
 Снимка 519371

В софтуерния пакет ще влезе и функционалността Auto Switch, която автоматизирано превключва аудио сигнала сред Galaxy устройствата ни, без да се постанова да вършим това ръчно, когато прекосяваме от едно устройство към друго.

Първите модели, които ще могат да се възползват от One UI 3.1 са Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, само че също по този начин и миналогодишните Note 20 модели.
 Снимка 519373

Сгъваемите Galaxy Z Fold2 и Z Flip също са в листата, а по-късно се чака ъпдейтът да доближи и до по-стари модели, измежду които Galaxy S10, Note 10, Fold, A71, A51, A90, A80, A70 и А50.

От Samusng предизвестяват, че разпространяването на софтуера ще се случва поетапно и ще варира съгласно района и мобилния оператор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР