Някои от големите ни SENSHI звезди и надежди бяха специални

...
Някои от големите ни SENSHI звезди и надежди бяха специални
Коментари Харесай

Звезди от SENSHI бяха ВИП гости в Hell’s Kitchen

Някои от огромните ни SENSHI звезди и очаквания бяха специфични посетители на един от най-гледаните реалити формати в България – Hell’s Kitchen. В кухнята на началник Виктор Ангелов бяха носителят на Европейската купа на SENSHI до 75 кг. Атанас Божилов и неговата нежна половинка – Вилиана, както и абсолютният международен киокушин първенец Захари Дамянов, който показва ката пред любопитните погледи на всички, доближавайки от ден на ден хора до магията на бойните спортове.

Гости в ресторанта бяха още братята Кристиян и Георги Дойчеви – карате киокушин първенци и носители на премия от президента за приноса си в развиването на спорта, както и една от огромните ни спортни очаквания Йоан Русев, който е постоянен участник в подготвителните лагери на KWU SENSHI.

Само след по-малко от 2 седмици, на 20 април 2024 година, следва да забележим Атанас Божилов и Захари Дамянов още веднъж, само че този път не в кухнята на пъкъла, а в залата на екшъна – Двореца на културата и спорта във Варна, където от 18:00 часа ще се организира 21-ото издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI.

Един от реферите на SENSHI 21 ще бъде абсолютният международен киокушин първенец Захари Дамянов, а на кръга в 14 оспорвани дуела ще излязат 28 професионални спортисти от 16 страни, измежду които и Атанас Божилов. Бенефисният мач на Владимир Вълев – Питбула също се чака да вдигне адреналина на варненската аудитория. Билетите за пролетното издание на бойното шоу SENSHI 21 към този момент са в продажба и може да бъдат закупени от мрежата на

Участвайте в играта „ Отбележете в коментар с кой бихте желали да дойдете на SENSHI 21 “, която започва в Инстаграм профила на boec.bg и имате късмет да спечелите два билета за бойното шоу SENSHI 21 и една тениска SENSHI, с автограф от Владимир Вълев – Питбула!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР