Някои мъже обичат да имат повече от един вариант за

...
Някои мъже обичат да имат повече от един вариант за
Коментари Харесай

Признаци, че той ви приема като резервна опция

Някои мъже обичат да имат повече от един вид за половинка до себе си и не се задоволяват с това да бъдат единствено с една. Понякога те концентрират напъните си върху това да впечатлят дадена представителка на нежния пол, а в това време поддържат връзки и с още най-малко една. Причината е, че те не желаят да остават сами в  случай на неуспех с по този начин наречения първи техен избор и по тази причина си подсигуряват и аварийна алтернатива. Това сигурно не е прелестно за никого, изключително за втората жена, защото тя може също да развие някакви усеща към въпросния мъж, а в последна сметка да се окаже отхвърлена поради друга. Поведението на мъжа може ясно да покаже коя жена за него е първи избор и по какъв начин той би се държал с дама, към която има по-силни усеща. Ето някои признаци, по които може да разберете, че за него сте аварийна алтернатива:

Той ви се обажда, единствено когато има потребност от вас. Знак номер едно, който споделя, че един мъж се отнася с вас като с втора алтернатива е, в случай че ви се обажда, единствено когато има потребност от вас и това е всичко. Той даже няма да постави старания да бъде там физически до вас. Просто ще ви се обажда от време на време и ще ви написа известия през няколко дни, а по-късно внезапно ще изчезне в продължение на седмици, с цел да се върне по-късно. И когато още веднъж ви потърси, сигурно ще изиска нещо. Мъж, който ви обича, ще желае да бъде с вас и да потвърди своята ангажираност. Ако той не е подобен, значи нямате потребност от подобен вид човек в живота си.

Той не ви поставя измежду целите си. Разбира се, той може да ви обръща внимание, когато има предпочитание или когато е в въодушевление, само че във значимите моменти няма да е до вас. В момента, в който двамата решите да започнете връзка, вие би трябвало да станете основен приоритет за него. Той би трябвало да бъде до вас в сложните моменти и да знаете, че можете да разчитате на мъжа до себе си. Това значи да присъствате на рождените си дни, да преминете през тежките времена и да се наслаждавате един на различен по време на щастливите моменти. Но в случай че той отсъства от тези събития, може да се наложи да преосмислите каква е повода и дали това е най-хубавият вид за вас.

Той в действителност не ви обръща внимание. Освен тъжния факт, че не сте номер едно в листата му, той в действителност може да не ви обръща и безусловно никакво внимание. Представете си, че седите против него след дълъг тежък работен ден, разказвате му за проблемите си в офиса и той или разсеяно превърта телефона си, или се пробва да смени тематиката. Той не влага никакво внимание върху вас. Защо? Защото още веднъж сте единствено още една от опциите му. Може би той в действителност не е в въодушевление да бъде с вас сега, тъй като желае да прекара време с друга жена, кой знае? Изисквайте вниманието, което ви се поставя, тъй като не заслужавате нищо по-малко.

Вижда се с други дами. Доста мъже считат, че могат елементарно да се измъкнат, когато бъдат хванати с друга, като употребяват оправданието, че тя е просто „ другарка “. Не сте родена през вчерашния ден, тъй че несъмнено знаете, че ви хвърля прахуляк в очите. Той обаче най-вероятно в никакъв случай няма да си признае, че има забежки, без значение по какъв начин се държите или какъв брой настоявате. Ако приятелят ви непрекъснато излиза със свои приятелки и крие от вас или ви пренебрегва за сметка на тях, тогава евентуално е най-добре да помислите, че тази връзка не е за вас.

Той мигновено ви отрязва. Нормално е да има моменти, в които той е ангажиран и няма време да излезете или да говорите дълго по телефона. Досадно е обаче, когато това става непрекъснато, тъй като по този начин демонстрира, че не държи задоволително на вас и не ви почита. Той не цени вас, вашите мисли, усеща или отзиви. Хората, които се отнасят към сътрудниците си като към варианти, нямат време, което да прекарат с тях. Ако той е от тях, значи в никакъв случай няма да ви одобри съществено, колкото и да ви се желае. Ако забележите, че това се случва, пробвайте да поговорите намерено с него и да му признаете, че тази обстановка не ви харесва и не желаете да продължавате по този метод. Не се задоволявайте с по-малко, в сравнение с заслужавате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР