“Някои жени имат чувството, че са се провалили, като не

...
“Някои жени имат чувството, че са се провалили, като не
Коментари Харесай

Когато зрелостта на една жена е привилегия

“Някои дами имат възприятието, че са се провалили, като не са съумели да останат вечно на 25. Което за мен е чиста полуда. ”

Думите са на звездата Камерън Диас и са представителни за едно цяло прелестно потомство дами, които през днешния ден изрично отхвърлят да одобряват отминалите години като персонален неуспех и непостижимо задължение.

Остаряването е реалност за всяка от нас, факт са външните и вътрешните промени в една жена с напредването на възрастта. Факт са – за тези, които имат мъдростта за това – и обогатяването на персоналния ни опит, достигането на вътрешен баланс, благородството, загадъчната и неустоима убеденост. В галерията можете да научите по какъв начин няколко известни и сполучливи дами на възраст 40+ и 50+ обобщават този стадий от живота си.

Изграждането на сходно самочувствие има разнообразни аспекти.

От една страна разчитаме на експертизата на козметичните марки от висок клас, която да ни помогне да поддържаме визията си в най-хубавата нейна версия. От друга страна е личният ни вътрешен център. Съзнанието за целия насъбран опит, за цялата раздадена обич, за неповторимото премеждие, което съставлява животът ни и което съставлява всяка една от нас!

Страхувайте се от напрежението – не от слънцето

За първото към този момент няколко поколения дами по целия свят се доверяват на LIERAC. Козметичният бранд разполага с премиум козметична линия, която сполучливо таргетира даже проблеми като дълбоки бръчки, загуба на разтегливост, очевидно разпределяне, разширени пори и тъмни петна. Новата генерация формули на линия PREMIUM ползва експертния опит на LIERAC в противостареещите грижи в изключителни текстури, като подхожда към запазването на хубостта от вътрешната страна и извън. Лаборатории LIERAC създават хибридна козметика – синергия сред най-хубавото от науката и природата.

 Когато зрелостта на една жена е привилегия

PREMIUM крем е комплексна  противостарееща грижа, въодушевена от регенеративната медицина. Формула с висока централизация на хиалуронова киселина и комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя), който подкрепя реактивирането на клетъчната регенерация. Съставът е обогатен с 20% подхранващ комплекс, който обезпечава оптимален комфорт на кожата. Тази изключителна грижа за кожата работи сложно върху всички забележими признаци на стареене: дълбоки бръчки, разпределяне на кожата, загуба на компактност, тъмни петна, разширени пори, неравномерна кожна текстура.

Богата кремообразна текстура, особено дефинирана за потребностите на суха и доста суха кожа.

Еликсирът от серията PREMIUM съставлява съсредоточена терапия, която възвръща, възстановява комфорта и очевидно усъвършенства свежестта на тена и размера на кожата. Съдържа извънредно новаторски комплекс, съчетаващ с изключение на хексапептид FX, и дейна съставна част, сходна на FOXO-протеина, чиято централизация е двойна спрямо тази в останалите артикули на серията. Технологията GDF 11стимулира действието на новооткрития протеин GDF 11, който е виновен за възобновяване на клетките. Броят на млади кафези се усилва, а на старите понижава, до момента в който кожата се възвръща.

 Когато зрелостта на една жена е привилегия

Еликсирът се нанася заран и вечер в продължение на 28 дни като интензивна стратегия, 1-3 пъти годишно, преди нанасяне на крем от серията PREMIUM.

Мултикорективната противостарееща маска Le Masque Supreme с високо наличие на комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя)- 4.5% и висок % хиалуронова киселина, които способстват за интензивния резултат на маската. Микро-пигментите изравняват тена на лицето и спомагат за коригирането на всички признаци на стареене.

Противостареещи капсули от серията PREMIUM допълват експертната грижа с интензивно деяние от вътрешната страна. Богати на скъпоценни масла, витамини и минерали, капсулите PREMIUM оказват помощ за ефикасната отбрана на кожата от оксидативния стрес. Повишават дермалната и епидермалната регенерация като възвръщат тъканите посредством възпроизвеждане на действието на Foxo протеина.

 Когато зрелостта на една жена е привилегия

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  • Хиалуронова киселина – Известна със способността си да всмуква до 1000 пъти тежестта си във вода, размерът й се усилва и спомага за възобновяване на плътността на кожата.
  • Колаген – Синтезиран от фибробластите, той оказва помощ за поддържане на архитектурата и механичните свойства на тъканта. По този метод се подсигурява, че кожата е устойчива и еластична.
  • Витамин Е и Селен – Антиоксидантният комплекс, който оказва помощ за предотвратяване на клетките от оксидативен стрес.
  • Арганово масло – Благодарение на високите си равнища на мастни киселини, аргановото масло е изпълнено с овлажняващи и подхранващи свойства.

Масло от пореч – Богато на гама-линолова киселина, маслото от пореч е известно с поддържането на хидратацията на кожата и подобряването на еластичността на епидермиса.

Не забравяйте да се грижите за себе си по този начин, както го вършиме за най-близките си – с обич. Именно това възприятие приема доста по-голяма дълбочина с годините. По-голяма от тази на всички бръчки и почтена да я носим с горделивост и с признателност.

Прочетете още:

Наоми Кембъл, моделът, който умее да оцелява

Селин Дион

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР