Някои хора са изключително харизматични заради действията си. А други

...
Някои хора са изключително харизматични заради действията си. А други
Коментари Харесай

10 неща, които приятните хора никога не правят

Някои хора са извънредно харизматични поради дейностите си. А други са необикновено привлекателни, тъй като просто не вършат съответни неща.

1. Не упрекват
Приятелите вършат неточности. Подчинените не дават отговор на вашите упования. Продавачите не доставят артикули в точния момент. И ги обвинявате за зародилите проблеми. Но вие също сте отговорни. Вероятно желаете прекалено много или прекомерно бързо. Или не сте толкоз добър другар, колкото бихте могли да бъдете. Поемете отговорност, когато нещата се объркат, вместо да обвинявате другите. И когато станете по-добри и по-умни, ще бъдете по-щастливи.

2. Те не управляват
Не забравяйте, че единственото нещо, което в действителност контролирате, сте вие. Ако видите, че се пробвате интензивно да контролирате други хора, това значи, че сте решили, че вие, вашите цели, вашите фантазии и даже единствено вашето мнение са по-важни от тези на близките. Всеки надзор е в най-хубавия случай кратковременен, защото изисква доста старания или възприятие на боязън, престиж или други форми на напън - нито един от тях няма да ви накара да се чувствате добре.

3. Не се пробват да впечатлят
Никой не те обича поради облеклата, колата, парцела ти, купата ти или достиженията ти. В последна сметка това са просто неща. Хората може да харесват вашите притежания и триумфи, само че това не значи, че ви харесват.
На повърхността те могат да показват това, само че всичко незадълбочено е нищожно, а връзките, които не се основават на същността на сътрудниците, в действителност не са действителни.

4. Те не се залепват
Когато се страхувате или сте несигурни, се вкопчвате в това, което ви е познато, даже в случай че това въобще не ви подхожда и не носи наслада и благополучие. Придържането към това, което смятате, че имате потребност, няма да ви направи по-доволни и усмихнати.

5. Те не прекъсват
Прекъсването не е просто жестоко. Когато прекъсвате някого, това, което в действителност казвате, е: „ Не те чувам и не желая да схвана какво приказваш. Като се преструвам, че те чувам, в действителност вземам решение какво желая да кажа самичък. " Чуйте какво имат да кажат близките. Съсредоточете се върху думите им. Задавайте въпроси, с цел да сте сигурни, че сте ги разбрали вярно.

6. Те не хленчат
Думите ни имат мощ, изключително над нас самите. Мрънкането за проблемите ви кара да се чувствате по-зле, а не по-добре. Когато нещо се обърка, не губете време да се оплаквате. Положете старания да подобрите обстановката.

7. Не подлагат на критика
Да речем, че вие сте по-образовани. Да, имате повече опит. Да, вие сте изкатерили повече планини и сте победили повече дракони. Но това не ви прави по-умни, или по-добри, или проницателни. Това те прави подобен, какъвто си: неповторим, непостижим, уникален. Ти си единствено ти. Както и останалите. Всички хора са разнообразни: нито по-добри, нито по-лоши, просто разнообразни. Оценявайки разликите, вместо да се фокусирате върху минусите, ще видите хората - и себе си - в по-добра светлина.

8. Те не четат морал и не проповядват
Колкото по-високо се изкачвате и колкото повече достижения имате, толкоз по-често си мислите, че знаете всичко и се изкушавате да натрисате това, което знаете на хората. Когато се изразявате изрично, близките може да ви изслушат, само че не и да ви чуят.

9. Те не живеят в предишното
Миналото е скъпо. Учете се от грешките си. Учете се от грешките на други хора. След това пуснете предишното да си тръгне. То е единствено образование, а предишното не ви дефинира. Оценете какво се е объркало, само че единствено във връзка с това по какъв начин идващия път да разберете по-добре, че всичко върви както би трябвало.

10. Не разрешават на страха да им попречи да продължат напред
Всички се опасяваме от това, което може или не може да се случи, или това, което не може да променим, или това, което не може да създадем, или по какъв начин другите хора ще ни възприемат. Много по-лесно е да се колебаете, да се съмнявате, да изчакате подобаващата опция, да решите, че би трябвало да помислим още веднъж или да създадем повече проучвания и да проучим други други възможности. Междувременно минават дни, седмици, месеци и даже години - и положителните благоприятни условия ни подминават. Не позволявайте на страховете ви да ви задържат. Каквото и да планирате, каквото и да си представяте, за каквото и да мечтаете, започнете през днешния ден. Премахнете страховете си и започнете. Направи нещо. Всичко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР