Някои хора по природа са изключително магнетични и могат да

...
Някои хора по природа са изключително магнетични и могат да
Коментари Харесай

7 начина как да съблазните някого

Някои хора по природа са извънредно магнетични и могат да възбудят някого с едно придвижване. Да съблазните някого обаче от време на време не е толкоз елементарно. Ако и вие сте от хората нуждаят от малко спомагателна помощ в тази област, идващите редове са за вас.

И в двата случая всичко се реализира с процедура. Изкуството да съблазните несъмнено е нещо, което се учи и усвоява. С практиката всеки може да се научи да бъде по-съблазнителен – в случай че е подготвен да опита.

В случай, че имате терзания да съблазните даже най-лесния човек на света, не се тревожете. Придобиването на тези умения ще отнеме време, с цел да ги научите, и още повече, преди да ви се получават по натурален метод.

 

Така че, в случай че желаете да станете занаятчия на изкуството да съблазните някого, започнете с тези препоръки.

Дълъг контакт с очите

Ако желаете да знаете по какъв начин да съблазните някого, контактът с очите е най-хубавият ви другар. Не желаете да го превърнете в съревнование по гледане и да изплашите хората, все пак един дълъг привлекателен взор с лека усмивка ще накара някого да се почувства вярно раздразнителен.

Поглеждайте дълго, дълготрайно. Достатъчно дълъг зрителен контакт, с цел да го накарате да ви отвърне, след което можете да отвърнете взор и да продължите диалога си. Винаги задържайте погледа си за няколко секунди, преди да отвърнете взор.

Не забравяйте, че не би трябвало да се страхувате в действителност да поддържате зрителен контакт.

Преместете погледа си към устните му

Няма нещо, заради което той да се замисли за устните ви по този начин, както погледът надолу към неговите. Най-добре е да го извършите, откакто сте изпълнили предходния съвет – за контакта с очите. Всичко обаче би трябвало да става доста постепенно, с цел да има резултат. Когато извършите задачата, изчакайте няколко секунди и отвърнете взор. За да съумеете да съблазните някого по този метод обаче, належащо е да се намирате на по-близко разстояние един до различен.

 7 метода по какъв начин да съблазните някого 7 метода по какъв начин да съблазните някого

Прехапете устните си, до момента в който ги гледате нагоре-надолу

Може също да съблазните, като хапете долната си джука, до момента в който гледате някого от очите надолу. Да, това също е чест трик, употребен от дамите.

Това подсигурява, че той ви гледа, до момента в който хапете устните си. Това подлудява хората и ги кара да мислят единствено за вас и по какъв начин да ви целунат.

Покажете ключицата си

Това е образен сигнал, с който да съблазните мъжете. Когато една жена демонстрира шията и ключицата си, тя демонстрира своята накърнимост.

В съзнанието на мъжа това се възприема като неин интерес към него и му дава убеденост да работи, без даже да го осъзнава. Така че, дами, действайте, като просто бутнете обратно косата си, само че внимавате да не бъдете прекомерно разголени. Не би трябвало да наподобява, че му се оферирате, а да вършиме всичко със жанр.

Приближете се задоволително, с цел да ви усети

И не, нямаме поради да се залепите за него, само че механически би трябвало да сте много близо, с цел да усети парфюма ви. Знаете и за миризмата, която тялото ви отделя и която не можете да усетите умишлено. Подсъзнанието на индивида долавя това; мозъкът му го обработва химически и взема решение дали му харесва, или не. Дайте на мозъка им опция да вземе решение.

 да съблазните 7 метода по какъв начин да съблазните някого

Докоснете се нежно до него

Докосването на някого е в действителност превъзходен метод да съблазните по внимателен метод. То може да бъде толкоз малко, колкото просто да се промушите около него, да докоснете ръката му или да сложите ръка на гърба му.

Може даже да е прилепяне на бедрото ви до неговото, когато седите един до различен – тези дребни моменти на физически контакт могат да се почувстват доста вълнуващи. Инициирането на този контакт сигурно ще накара някого да стартира да ви гледа още веднъж и още веднъж.

Разбира се, до момента в който употребявате тези техники да съблазните, внимавайте да не се увлечете, с цел да не изглеждате прекомерно изкуствено. Важното е да уцелите точните моменти.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР