Някои гласове на републиканците са много опасни за нас сега.

...
Някои гласове на републиканците са много опасни за нас сега.
Коментари Харесай

Зеленски: Някои гласове на републиканците са много опасни за нас сега

Някои гласове на републиканците са доста рискови за нас в този момент. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски на конференция, проведена от Reuters.

“Някои гласове на републиканците са доста рискови за нас в този момент “, отговори той на въпрос за вероятностите, в случай че Доналд Тръмп бъде определен за президент на Съединените щати.

Зеленски добави, че не поддържа хората, които желаят да спрат спора “на всяка цена “.

“Ще бъде мъчно, в случай че Съединени американски щати трансформират позицията си. Ако Конгресът и Белият дом трансформират политиката си, ще кажа, добре, ще се бием без вас “, съобщи той.

Зеленски също изрази вяра, че всеки президент на Съединени американски щати ще помогне на Украйна.

Тръмп неведнъж е заявявал, че би могъл да реализира единодушие за преустановяване на военните дейности в Украйна в границите на 24 часа, в случай че беше президент на Съединените щати.

През юли 2023 година той изясни по какъв начин има намерение да направи това. Първо той ще се свърже с президентите на двете страни Владимир Путин и Володимир Зеленски.

“Бих споделил на Зеленски: задоволително, би трябвало да сключите договорка. “Ще кажа на Путин: в случай че не сключите договорка, ние ще им дадем на Украйна доста, повече в сравнение с в миналото са имали, в случай че би трябвало “, съобщи Тръмп.

Зеленски отговори, като предложения Тръмп в Украйна.

Президентът съобщи, че ще му трябват 24 минути, с цел да потвърди невъзможността за съглашение за 24 часа. Тръмп отхвърли да одобри поканата и сподели, че не желае да основава “конфликт на ползи ”. Бившият държавен глава означи, че администрацията на сегашния президент Джо Байдън сега договаря със Зеленски.

Според Тръмп нещата в Украйна вървят зле, защото американските медии са спрели да пишат за това. Зеленски акцентира, че Украйна има намерение “да покаже резултати тази година “ и да продължи офанзивата през идната година.

Тръмп стартира предизборната си акция през януари. След една година, през ноември 2024 година, в Съединени американски щати ще се проведат президентски избори.

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР