Някои доста основни практики биха направили голяма разлика там“, каза

...
Някои доста основни практики биха направили голяма разлика там“, каза
Коментари Харесай

Най-добрият киберсътрудник на Белия дом казва, че неотдавнашният ирански хак върху водоснабдителната система е призив за затягане на киберсигурността

„ Някои много съществени практики биха създали огромна разлика там “, сподели Нойбергер, който служи като основен консултант на президента Джо Байдън по проблемите на киберпространството и нововъзникващите технологии. „ Трябва да заключим нашите цифрови порти. Има обилни престъпни закани, както и способни страни – само че изключително престъпни закани – които костват доста на нашата стопанска система., наруши голям брой организации в няколко щата, в това число дребен общински воден орган в град Аликуипа в западна Пенсилвания. Хакерите споделиха, че са ориентирани особено към организации, които употребяват програмируеми логичен контролери, създадени от израелската компания Unitronics, постоянно употребявани от водоснабдителни и водопречиствателни предприятия.

Матю Мотес, ръководител на Общинския воден орган на Аликипа, който откри, че е бил хакнат на 25 ноември, сподели, че федералните чиновници са му споделили, че същата група също е нарушила четири други комунални услуги и аквариум.

Хакът на Aliquippa нак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР