Някои дами живеят с убежденията, че мъжете се интересуват само

...
Някои дами живеят с убежденията, че мъжете се интересуват само
Коментари Харесай

Мъжете от тези 4 зодии търсят успели жени

Някои дами живеят с убежденията, че мъжете се интересуват единствено от външния тип на дамата до тях. Всъщност това надалеч не е по този начин. Много от актуалните господа търсят еманципирани партньорки, които не се задоволяват единствено с ролята на стопанка и майка, а а се развиват сполучливо и в службата. Това са доста самоуверени, решителни и амбициозни господа, избиращи по същите качества и своята половинка.  Нека забележим от кои  са въпросните мъже!
Близнаци
Мъжете от зодия Близнаци обичат работата си и има риск да проявят признаци на работохолизъм. Отделно от това те имат доста изменчива природа и постоянно сменят настроенията си. Ето за какво се нуждаят от мощна и съумяла партньорка, която също е ангажирана с кариера и не би ги упреквала за дългите часове в офиса. Нито пък ще приема трагично спорното държание на тези мъже.
 20 февруарски късметчета за влюбени 20 февруарски късметчета за влюбени
Най-романтичният месец от годината идва и е време да разберем какъв шанс ни чака в любовта. Изберете си число от 1 до 20 и вижте какв...
Рак
Мъжът Рак търси сигурност при основаването на връзка, само че също по този начин има вяра, че стабилността в едно семейство би трябвало да е подсигурена и от двамата сътрудници. Именно поради това не си пада по безотговорни и мързеливи дами, които не са насочени в професионален проект. Той е притеглен от сполучливи дами, търсещи реализация по всевъзможни способи.
Дева
Мъжът Дева се впечатлява от виновни, амбициозни и подредени дами, към които всичко свети от непорочност. Той се усеща най-добре в компанията на образовани и съумели дами, които имат позитивна настройка за света, четат доста и се осведомят за последните новости. Не му е прелестно да е измежду мрънкащи, мързеливи девойки с назадничаво мислене, тъй като те го депресират и демотивират.
 Тези зодии ще се влюбят през ФЕВРУАРИ Тези зодии ще се влюбят през ФЕВРУАРИ
Близнаци Близнаците могат да чакат човек от предишното им да се завърне с гръм и тропот, тъй че зимната меланхолия, когато нищо не се с...
Скорпион
Скорпионът е с доста мощен и могъщ темперамент. Харесва му да е до дама, която е водач, знае какво желае и по какъв начин да го реализира. За него съумелите дами са повече от секси. До тях той изпитва предпочитание да продължи да се потвърждава. Колкото мощна и съумяла да е партньорката му обаче, тя би трябвало да има очи единствено за него и да му е вярна във връзката. На Скорпиона няма да му хареса той да е единствено моментно облекчаване на нечии прищявки. 
Козирог
Мъжете от зодия Козирог също прекарват дълги часове на работното място и не могат да отделят прекомерно доста внимание на своята половинка. Те също биха желали да са с партньорка, които има свои лични ползи и професионални задължения. Ще се радват да намерят мощна дама, която не търси тяхната протекция непрестанно. Тя би трябвало да е независима, само че и не прекомерно преобладаваща. Тези мъже няма да разрешат да бъдат потискани и задушавани.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР