Някогашната футболна съпруга Асдис Ран направи шокиращо признание от потайния

...
Някогашната футболна съпруга Асдис Ран направи шокиращо признание от потайния
Коментари Харесай

Ледената кралица Асдис Ран родила на 17

Някогашната футболна брачна половинка Асдис Ран направи шокиращо самопризнание от потайния си персонален живот.

Ледената кралица, както е известна русата секс бомба у нас, е родила първото си дете едвам на 17 години. То е плод на любовта й с първия брачен партньор от средата на 90-те, с който обаче от дълго време е разведена. Най-големият наследник на цомбестата манекенка сега е на 22 години. " Щом е родила на 17, нищо чудно да е била малолетна при първия си секс ", възмущават по-консервативните дами.

Едва ли Асдис, която следващата година ще чукне 40, е възнамерявала тази ранна бременност, само че въобще не съжалява. Дори се има за късметлийка и постоянно се хвали по какъв начин е отгледала сина си на толкоз нежна възраст.  Пищната русокоска има още две деца от някогашния исландски футболист на ЦСКА Гардар Гунлаугсон . Именно около него сочната моделка нашумя в България, а с времето стана по-известна и от самия състезател.

Клетият Гари освен се провали на " Армията ", ами му сложиха и рога. По това време вървяха клюки, че палавата Асдис кръшка на мъжа си, което докара до бракоразвод. Ледената кралица обаче остана в България да върти фешън бизнес и постоянно бръмчи по линията Рейкявик - София, а летата прекарва по нашето Черноморие. В момента Асдис Ран върви с предприемача Йохан Томасон, който е с 15 години по-възрастен от нея. Знойната исландка обаче се е зарекла, че няма да има повече деца. написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР