Някога им казваха разговорно “машинките, а сега ги наричаме слот

...
Някога им казваха разговорно “машинките, а сега ги наричаме слот
Коментари Харесай

Как се печели от онлайн ротативки?

Някога им споделяха разговорно “машинките ", а в този момент ги назоваваме слот игри. Говорим за едно нещо, без значение дали се практикува в наземен хазартен обект или в онлайн бетинг платформа. Става дума за обичаните на мнозина ротативки, които изживяват същински взрив в интернет среда. Именно този тип игри са най-масовите при множеството букмейкъри, като можем да открием голямо многообразие в лицензираните уеб сайтове за залози. Изборът е доста богат в казино Efbet , където намираме заглавия на най-реномираните международни производители на наличие като Pragmatic Play, Microgaming, Amusnet (компанията беше позната до неотдавна като EGT), CT Interactive, Amatic и други.

Колко линии са печеливши?

При ротативките от остарялата школа нормално имаше единствено една допустима печеливша композиция - трябваше да се съберат идентични знаци на централната хоризонтална линия, с цел да донесат възвръщаемост. При класическите машинки структурата също е по-опростена - три реда, три “барабана ", които се въртят, до момента в който спрат и забележим подредбата на картите. Онлайн слотовете осезаемо уголемяват вариантите, като за “златен стандарт " онлайн се приема
слот с 5 колони и 3 или 4 реда. Има обаче и доста по-сложни и екстравагантни разновидности, при които броят на хоризонталите и вертикалите може да бъде доста по-голям.

Що се отнася до печелившите комбинации, то в уеб страниците срещаме на първо място мултилинейни ротативки. Малко са към този момент тези игри, при които има единствено една допустима сполучлива настройка. При най-популярните интернет
слотове може да има 10, 20, 40, даже 100 включени линии. Някои игри дават опция за контролиране на употребяваните конфигурации, при други техният брой е закрепен на максимума. А в последните години се появи и концепцията Megaways, при която въобще не приказваме за линии, а за комбинации сред идентични знаци на прилежащи колони. При някои игри, основани върху тази концепция, могат да съществуват безусловно хиляди разновидности за облага.

Посоката има значение

И при общоприетите, и при новаторските
слотове в интернет не е наложително да имаме едни и същи карти на всяка колона, само че е значимо те да бъдат ситуирани на прилежащи вертикали- Освен това е основно къде се намира първият знак от комбинацията, с цел да се дефинира ще има ли въобще облага или не. За голямата част от онлайн ротативките важи правилото “отляво надясно ". Това значи, че една композиция би трябвало да стартира от най-лявата колона, с цел да донесе възвръщаемост. Ако нямаме нужния знак на първия тъпан, не печелим нищо, даже оттова надясно да се образува класификация, която се вписва в границите на сполучливите конфигурации.

А другояче има много игра, при които залагащият си връща част от заложените пари, когато се засекат три или даже единствено два идентични признака. Но в случай че изискването за посоката не е спазено, облага няма да има. Разбира се, има и
слотове, при които посоката е друга, като комбинациите се подреждат отдясно наляво. Има и двупосочни “машинки ", които са най-благодатни към играчите, защото облага може да се образува и в двете направления, стига да има карта на някоя от крайните колони. А при оптималната композиция (например 5 от 5 барабана с идентични изображения) извоюваното даже се удвоява!

Но въпреки всичко този тип игри са дребен %, а като цяло доминират ротативките, при които се потегля от най-лявата колона. Но това предписание е добре познато на феновете на хазартната тръпка, които придвижват развлечението си от обичайна зала към компютъра и телефона.

Участието в
хазартни игри би могло да докара до взаимозависимост - играйте рационално! Съвети за отговорно държание при игри със залози може да откриете на https://otgovorna-igra.com/bg/.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР