Някога домейн на IT отделите и корпоративните поръчки за покупка,

...
Някога домейн на IT отделите и корпоративните поръчки за покупка,
Коментари Харесай

TS4 на CalDigit е новият крал на Thunderbolt докинг станциите

Някога домейн на IT отделите и корпоративните поръчки за покупка, докинг станциите за преносим компютър се трансфораха в незаместим инструмент за домашния офис. Благодарение на интерфейси като USB-C, мощна докинг станция може да трансформира вашия непретенциозен свръхлек преносим компютър в пълноценна настолна система с външен екран и доста периферни устройства.

И е нужен единствено един кабел, с цел да превключите от режим на портативен преносим компютър към десктоп режим, написа.

Най-новата докинг станция на CalDigit, захранваната с Thunderbolt 4 TS4 за $379,99, дава съвсем всеки порт, който желаете, плюс това може да поддържа вашия преносим компютър зареден, до момента в който го употребявате.

TS4 е най-добре оборудваната докинг станция, която можете да си закупите сега — има най-вече портове, най-широката съгласуемост и една от най-малките площи върху бюрото ви. Това е съвсем съвършено, при изискване че можете да поемете стремглаво високата му цена.
 Сгъваемият смарт телефон - преносим компютър, който носиш в джоба си
Сгъваемият смарт телефон - преносим компютър, който носиш в джоба си

Samsung потвърждава, чe е в положение дa cъздaдe изцялo нoв вид ycтpoйcтвo, изменящо метода, пo ĸoйтo paбoтим, ĸoмyниĸиpaмe и ce зaбaвлявaмe

ДОБРИ НЕЩА

Много портове

Компактен размер

Бърза връзка

Може да зарежда преносими компютри на цялостна скорост и да зарежда други устройства

ЛОШИТЕ НЕЩА

Скъп

Някои връзки изискват работа с конфигурации

Преди години докинг станциите бяха лимитирани до бизнес преносими компютри, които разчитаха на лични интерфейси за свързване на работни преносими компютри към външен екран, мишка и клавиатура. Някои устройства, като устройствата на Microsoft Surface, рационализираха това до един личен порт, който свързва компютъра с разнообразни други периферни устройства.

Тогава USB-C прекатурна всичко. Сега, когато на практика всички преносими компютри имат дребен порт, който може да обработва данни, зареждане и видео посредством една връзка, всичко, което би трябвало да извършите, е да включите докинг станция в профил на компютъра си.

Нямате потребност от лична докинг станция от Lenovo или HP или който и да е производител на вашия компютър — USB-C работи с всеки компютър с USB-C порт.
 Едно общо зарядно устройство ще може да зарежда от iPhone до преносим компютър
Едно общо зарядно устройство ще може да зарежда от iPhone до преносим компютър

USB Type-C ще бъде универсалният порт за зареждане

След като Apple пусна MacBook Pro от 2016 година, който отстрани всички портове като се изключи USB-C, пазарът на елементарни USB-C докинг станции експлодира. Тези устройства нормално висят в профил на компютъра и обезпечават няколко USB-A врата, HDMI видео излаз и може би читател на SD карти или Ethernet жак.

Те са идеални за пътешестване - защото вашият нов компютър не се доставя с портовете, с които сте привикнали от години, този дребен адаптер дава съвсем всичко, от което се нуждаете, в дребен ключ.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР