Някак се превърна в навик за кинолюбителите по света да

...
Някак се превърна в навик за кинолюбителите по света да
Коментари Харесай

Емблематичният дом от „Сам в къщи“ се предлага за ексклузивна нощувка

Някак се трансформира в табиет за кинолюбителите по света да посрещат Коледа с емблематичния „ Сам у дома “ . Сега можете да му се насладите от първо лице. Къщата от кино лентата " Сам у дома " към този момент предлага преживяване на детските фантазии с опцията да прекарате една нощ в нея, оповестява Би Би Си.

Къщата - дом на семейство Маккалистър в коледната класика от 1990 година - е налична в Airbnb единствено за една нощ. Къщата се намира в региона на Чикаго и ще може да се резервира от 7 декември за 25 $ .

Одобрените претенденти ще могат да пренощуват в нея на 12 декември . Къщата е налична за най-много четирима посетители.

Блокбастърът е прочут с присъединяване на Маколи Кълкин в ролята на Кевин Маккалистър. При идването си гостите ще бъдат посрещнати от Девин Ратрей, който играе по-големия му брат Бъз.

" Може би не ме помните като изключително общителен ", е представен да споделя Бъз в прессъобщението. " Но съм пораснал и ще се веселя да споделя фамилния си дом, даже пицата си с вас през този празничен сезон. Само се пробвайте този път да не пускате тарантулата ми Аксел на независимост ".

Другите привилегии включват клопки, афтършейв и огледало, против което да крещиш, както и нездравословна храна от 90-те. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР