Някъде в открития Космос звездната дата е 20220617. А тук,

...
Някъде в открития Космос звездната дата е 20220617. А тук,
Коментари Харесай

10 любопитни факта за анимацията „Баз Светлинна година“

Някъде в открития Космос звездната дата е 20220617. А тук, на Земята, на 17 юни „ Баз Светлинна година “ ще ни води на незабравимо странствуване оттатък границите на въображението с фантастично екшън премеждие.

„ Баз Светлинна година “ ни потапя надълбоко в неповторимата история, в центъра на която е героичният тестов водач и астронавт, който дружно със своя пълководец и неговия екип са заточени на негостоприемна планета на 4,2 благ. светлинни години от Земята.

И по този начин разбираме за какво се е трансформирал във ентусиазъм за изработването на Баз Светлинна година – емблематичната играчка, позната на милиони деца от обичаната анимационна поредност „ Играта на играчките “.

Опитвайки се да откри назад пътя към дома през времето и пространството, Баз, неговият правилен приятел – котката-робот Сокс, който към този момент се трансформира в повсеместен любим на публиката и екип от нетипични експерти, се оказват единствената вяра за избавление от злокобния и мистериозен извънземен Зург, който отприщва голяма войска от безмилостни роботи, подготвен непременно да реализира мистериозната си цел.

Какво тъкмо възнамерява Зург и дали всичко е по този начин, както наподобява? Ще съумеят ли Баз и неговите смели приятели да попречат на злодея и ще могат ли всички да се върнат вкъщи на Земята след години на изгнание в космоса? Отговорът ще открием единствено в кината и 4DX от 17 юни. Предстартовото преброяване стартира.

„ Баз Светлинна година “ дава обещание спиращо дъха кинозабавление в най-хубавите обичаи, както на Дисни и Пиксар, по този начин и на фантастични класики като „ Междузвездни войни “ и „ Стар Трек “. Изпълнен с доста екшън, завършения и изненади, филмът несъмнено е едно от филмовите събития на лятото.

Отправяме се към безкрая и оттатък с „ Баз Светлинна година “ от 17 юни в кината и 4DX, а в дните преди премиерата ви каним да се включите в галактическа игра със страхотни награди.

  Участвайте тук  

Тази седмица © Мустак • Мъжката зона ви дава късмет да спечелите истински дарове от „ Баз Светлинна година “ – истинска раничка, истинска бутилка за вода или автентичен бележник от кино лентата. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 17 юни и бъдете подготвени за премия. Успех!

Дни преди формалната премиера на „ Баз Светлинна година “ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни обстоятелството за сюжета, героите, музиката и тайните елементи към лентата. А тук е прикрит и отговорът на въпроса. Подготвяме се за премеждие като никое друго!

1. „ Баз Светлинна година “ не е филм за фигурката Баз Светлинна година от франчайза „ Играта на играчките “ , а истинската история на галактическия рейнджър Баз, въодушевил нейното основаване.

2. Баз и злодеят Зърг са единствените герои във кино лентата, които са се появявали под една или друга форма в поредицата „ Играта на играчките “ .

3. Създаването на костюма на Баз Светлинна година е дълъг и деликатен развой . От една страна основателите на кино лентата желаят в него да бъдат включени детайли от дизайна на костюма на емблематичната играчка, a oт друга – да бъде оптимално реален, подобен, какъвто би носил един същински галактически рейнджър от НАСА. След редица съвещания, в това число и със експерти от НАСА, финалният вид е комбинация от техните костюми и тези на бойците от армията.

4. Във всяка своя задача, кацайки на следващата „ друга планета “, записвайки дневниците на задачите си, Баз употребява една и съща имитация от филмите „ Играта на играчките “ : „ Дневник на задачата. Изглежда на никое място няма следи от образован живот “. Във всеки един от случаите, когато я изрича, той бива пресечен от нещо или някого.

5. „ Баз Светлинна година “ е осмият филм на Пиксар, чиито композитор е носителят на „ Оскар “ Майкъл Джакино . Оригиналната музика на кино лентата е записана от Джакино за 15 дни, с 89-членен оркестър и хор от 39 индивида.

 10 любопитни обстоятелството за анимацията

6. В „ Баз Светлинна година “ ролята на Баз в оригинал се извършва от Крис Евънс , който е роден на същата дата – 13 юни, както Тим Алън, който озвучава играчката Баз Светлинна година в поредицата „ Играта на играчките “.

7. Пътуването във времето е основен детайл в научно-фантастичните филми и историята на Баз не прави изключение. Правейки опити да избави екипа си от планетата, на която са аварирали, Баз бързо изпитва резултата на „ закъснение на времето “, откривайки че тестови полет, който трае 4 минути, в действителност се равнява на 4 години.

8. Когато основават облика на играчката Баз Светлинна година и финално е решено, че ще бъде астронавт, в началото е трябвало да се споделя Лунния Лари, което не е от най-героичните имена. В последна сметка обаче вземат решение да го нарекат Баз на астронавта от Аполо 11 Баз Алдрин – вторият човек, стъпил на Луната.

9. Джеймс Бролин, който озвучава злодея Зърг в оригинал, е бащата на Джош Бролин , който играе злодея Танос в кинофилмите на Марвел. А Крис Еванс, който е Баз в оригинал, е Капитан Америка в същия франчайз.

10. За основаването на галактическите кораби във кино лентата, основателите му си сътрудничат с Джон Дънкан, който е работил интензивно по франчайза „ Междузвездни войни “. Идеята е да сътвори подобен дизайн, все едно е за игрален, а не – анимационен филм .

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР