Някъде след 40-тия рожден ден една жена достига възрастта, известна

...
Някъде след 40-тия рожден ден една жена достига възрастта, известна
Коментари Харесай

10 грешки в любовта, които жената на 40 никога няма да направи

Някъде след 40-тия рожден ден една жена доближава възрастта, известна като цифрата на разсъдъка и желанието за " мятане на котва ". Дотогава тя е натрупала цяла палитра от мемоари за несполучливи връзки, неосъществени проекти, житейски разочарования и прочие. Но е натрупала и доста житейски опит, достигнала е своята прочувствена зрялост и приема новата порция провокации една концепция по-уверена и целеустремена. Има ясна визия какво желае и по какъв начин да го реализира.

Зрелостта е моментът, когато същински откриваш себе си, освобождаваш се от несигурността на младостта и комплексите на порастването. Любовните тактики от гимназиалните години и правилото за третата среща към този момент са отживялост. Затова дамата след 40 може да ни даде доста храна за размисъл.

1. Не чака мъжете да я потърсят.

Истинската жена не прекарва дребните часове на нощта, вторачена непрекъснато в телефона си. Когато желае да види някого, го кани на среща. Когато желае да поговори с някого, избира зелената слушалка и се обажда. Когато усети, че мъжът до нея губи интерес и не се държи с нея по този начин, както заслужава, си потегля без непотребни драми и сълзи.

2. Не се трансформира в стопанка принудително.

В предишното дамата е била на първо място стопанка и майка. Сега кариерното развиване и упоритостта за обществено израстване се подреждат до другите и цели. Е, не желаеме да трансформираме мъжа в чинно добродушно добиче, само че шерването на домакинските задания е едно положително начало.

3. Не се пробва да бъде такава, каквато не е.

Зрялата жена не се пробва да прикрие слабостите си. Тя търси някого, с който може да си разреши да бъде слаба и уязвима. Тя може смъкна с убеденост грима, облеклата и задръжките си, да разкрие най-дълбоките си копнежи и страхове.

4. Не се опасява да задава въпроси.

Като по-млади всички се опасяваме да си признаем, че не сме наясно с доста неща. Страхуваме с цел да попаднем под светлината на прожекторите, опасяваме се да бъдем натоварени с прекомерно огромна отговорност. Тази плашливост пренасяме и във връзките ни - заобикаляме да разпитваме мъжа до нас, тъй като се опасяваме от отговора, или не желаеме да сътворяваме ненужно напрежение. При зрялата жена това към този момент не е по този начин. Тя не се опасява да попита и постоянно чака съответен отговор.

5. Тук не приказваме за скъпи дарове и демонстриране на положително финансово състояние.

Помненето на специфичната дата е един от дребните жестове, с които сътрудникът демонстрира отношение и почитание. Следователно забравянето на значим мотив като рождения ти ден автоматизирано би трябвало да пренавие любовния ти механизъм и да те накара да си зададеш въпроса: " Дали той в действителност държи на мен? ".

6. Знае каква е разликата сред секса и любовта

Сексът е предпочитание да разкъсаш ризата му и да я захвърлиш мръсна и измачкана на пода. Любовта е желанието да станеш по-рано от нормалното, с цел да изгладиш ризата и деликатно да я сложиш на окачалка. Сексът може да е обвързван с любовта, любовта може да е обвързвана със секса, а от време на време двете понятия може и да нямат нищо общо. Истинската жена разпознава тези обособени обстановки и знае по какъв начин да се оправи с тях.

7. Не ревнува от работата и сътрудниците на колегата си

Зрялата жена би споделила: " Ако мъжът ми ме обича, ще откри време за мен. Дори когато графикът му е цялостен. Аз правя оценка това и го одобрявам, тъй като моят живот е също толкоз динамичен и проведен. " Да намирате време един за различен, да полагате идентични старания да съчетавате проектите си - това е ключът към здравите пълноценни взаимоотношения.

8. Не си премълчава, когато не е съгласна

Никой не би желал непрекъснато да обсипва колегата си с непотребна рецензия и да прекалява с отрицателния звук. Но може да се каже, че възрастта на една жена е правопропорционална на компромисите, които е склонна да направи както в професионалния, по този начин и в персоналния си живот.

9. Не оправдава неуспехите на колегата си

Когато сме по-млади, имаме много по-идилична проекция на пълноценните връзки. С напредъка на възрастта задачите, които си слагаме, и условията ни към колегата стават все по-високи, а самите ние ставаме все по-практични и амбициозни.

10. Не отива на среща, в случай че денят и часът не са комфортни

Ако мъжът не се интересува от наличието на графика ти и не цени свободното ти време, той не е твоят човек.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР