Nvidia представи собствена концепция за „перфектния геймърски монитор“, наречена Big

...
Nvidia представи собствена концепция за „перфектния геймърски монитор“, наречена Big
Коментари Харесай

Nvidia BFGD — нов подход към създаването на геймърски монитори

Nvidia показа лична идея за „перфектния геймърски монитор“, наречена Big Format Gaming Displays (BFGD). Създадените от „зеления“ чипмейкър екрани, съчетават в себе си най-хубавите качества на обичайните гейминг монитори и LCD тв приемници: 4K-резолюция, диагонал от 65 инча, периодичност на освежаване 120 Hz, поддръжка на уголемен динамичен диапазон (HDR) и технологията за синхронизация G-Sync.

В допълнение, тези устройства могат да се похвалят с пикова бляскавост от 1000 cd/m2, както и 100 % покритие на цветовата DCI-P3 палитра. Плановете си да пуснат лични BFGD-монитори оповестиха и компании, като Acer, ASUS и Hewlett-Packard. И в трите случая, в основата на екрана ще стои 65-инчова AU Optronics матрица. В новите екрани също ще бъде интегрирана Android-конзолата Nvidia Shield, която ще даде опция да се насладим на водещите стриймингови платформи (YouTube, Netflix и т.н.) и облачната игрова услуга GeForce Now.



Първите геймърски монитори, основани в границите на линията Nvidia BFGD, ще се появят в продажба през това лято. Приблизителните цени на тези „чудовища“ към момента не са оповестени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР