NVIDIA GeForce Experience е лесен и удобен начин винаги да

...
NVIDIA GeForce Experience е лесен и удобен начин винаги да
Коментари Харесай

Nvidia GeForce Experience 3.26.0.154

NVIDIA GeForce Experience е елементарен и комфортен метод постоянно да разполагате с актуализирани драйвери и усъвършенствани игри на своя личен компютър.

NVIDIA GeForce Experience автоматизирано ревизира за оповестени нови версии на драйверите на NVIDIA. Без да напускате десктопа, можете с един клик на компютърната мишка да обновите драйвера до най-нова версия.

NVIDIA GeForce Experience взема от центъра за обработка на данни, построен посредством електронен облак, оптималните гейм-настройки, които са най-подходящи за вашия личен компютър, според от вашия централен процесор, графичен ускорител и други.

С помощта на NVIDIA GeForce Experience, портативната игрова приставка NVIDIA SHIELD може по безжичен път да се свърже с компютъра и да обезпечи проявлението на игрите на огромен екран с минимални закъснения. Лиценз: Безплатен (Freeware) .


Промени в Nvidia GeForce Experience 3.26.0.154:
Squashed bugs!
Patched to the latest NVIDIA software security updates. Fixed an issue with slower video frame rates with desktop capture and camera enabled Fixed an issue where Instant Replay unexpectedly turns off in multi-monitor PC setup. Fixed an issue with Gamestream with pin pairing.

Изтегли:  (124 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР