Нумерологията е наука за числата. Специалистите в тази област направиха

...
Нумерологията е наука за числата. Специалистите в тази област направиха
Коментари Харесай

Нумерологична прогноза: Кои дни през октомври 2020 г. ще бъдат успешни

 Нумерологията е просвета за числата. Специалистите в тази област направиха своята прогноза за това какъв ще бъде идният октомври и кои дни от този месец могат да се смятат за удобни.

Експертите дефинират ​​октомври като месец на огромни благоприятни условия и шанс. Числата в това отношение ще играят значима роля. Опитайте се да внасяте добрина и светлина в света, както и да следвате петте значими правилото на визуализация и ще увеличите възможностите си за триумф този месец.

Числото настойник на октомври

За да разберете кое число ще ръководи през октомври, би трябвало да извършите елементарни нумерологични калкулации. Трябва да съберете номера на месеца с номера на годината. Октомври е десетият месец, тъй че получаваме: 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 5. Месецът ще се ръководи от Петицата. Тя е знак на естетика и тъждество, както и число, което оказва помощ на индивида да разбере тайните на Вселената и природата.

Този месец ще бъде удобен за хора, които умеят да не се предават, срещайки компликации по пътя си. Големи проблеми могат да имат тези, които постоянно се отхвърлят от нещата, които са почнали, просто виждайки проблеми на хоризонта. Нищо не е невероятно, изключително в този момент, когато силата на числата благоприятства новото начало.

Най-добрите талисмани на октомври: цифрата пет се съчетава добре с цветове като бордо, мрачно синьо, тюркоаз. Тези нюанси ще бъдат най-благоприятни. От камъните-талисмани би трябвало да се даде преимущество на минералите на детайлите на Огъня и Въздуха. Те включват карнелиан, кехлибар, топаз, сапфир, тигрово око, розов кварц.

Най-добрите и сполучливи дни на октомври

5 октомври: Числото пет ще цари на този ден. Повечето хора ще имат опцията да преодолеят страховете си и да трансформират живота си по най-кардиналния метод. Това е превъзходен ден за любовни самопризнания, началото на нова връзка. В сферата на бизнеса можете умерено да се захванете с нови неща, да идете на изявленията и значими срещи.

10 октомври: Огледалната дата постоянно е благополучен ден. 10 е еквивалент на едно, а едно чудесно се съчетава с пет, тъй като и двете цифри обичат новите начала, дават поддръжка на амбициозни хора. Ще бъде превъзходен ден за придобиване на нови познания и умения. Можете умерено да вършиме скъпи покупки, да давате обещания на хората.

14 октомври: На този ден можете също да следвате главните житейски правила на Петицата, само че несъмнено би трябвало да балансирате делата си, като обръщате внимание както на любовта, по този начин и на работата.

Нумеролозите изрично не предлагат да тръгнете на дълго пътешестване, в командировка на 14-ти. Разходките в града ще ви бъдат потребни.

23 октомври: Този ден може да се смята за един от най-натоварените през октомври. Вместо непрекъснато да поддържате връзка с хора, специалистите предлагат да се концентрирайте върху себе си и персоналните си каузи. Можете и даже би трябвало да се уедините и да мислите. Наличието на Три в цифрата 23 значи, че би трябвало да се обърне особено внимание на духовните практики и придобиването на нови познания.

esotericblog

Мистиката на Съдбоносните и щастливите цифри

 

  Може би няма човек, който не би си помислил за заплаха при  типа на числата  13 и 666. А болшинството обичат цифрата 7 ( най-малкото, тъй като щастието  нормално е…

Цялата публикация

Нумерология: Кои са Щастливите цифри и от кои би трябвало да се пазим?

 

Числата са неразделна част от нашия живот, само че малко на брой знаят същинското им значение. Нумеролозите са сигурни, че с тяхна помощ човек може да научи какво ще е бъдещето му и…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР