Нововъведението цели да оптимизира процедурата по въвеждане на щети за

...
Нововъведението цели да оптимизира процедурата по въвеждане на щети за
Коментари Харесай

Клиентите на Уника вече сами могат да правят оглед на щети по каско на МПС

Нововъведението цели да усъвършенства процедурата по въвеждане на вреди за клиентите и сътрудниците на застрахователната компания

Всички клиенти и сътрудници на ЗК " Уника " към този момент имат опция да правят независим оглед (заснемане) на вреди по застраховка каско на моторни транспортни средства. Промяната цели оптимизация на процеса по култивиране на подадени искания и ще бъде прилагана в съответни случаи. Възможността за осъществяване на независим оглед (заснемане) на вредите може да бъде препоръчана само от представител на застрахователя след завеждане на вреда от клиент посредством позвъняване в центъра за обслужване на клиенти на застрахователната компания или подаване на съобщение за вреда посредством уеб страницата на Уника. Клиентите могат да правят независим оглед на вреда по МПС при следните събития: на паркирано МПС; естествени бедствия; счупено стъкло; други събития, според декларация.

Клиентите нямат опция да употребяват нововъведението за независим оглед в следните случаи: при пътно-транспортно произшествие; при събитие " Злоумишлени дейности " ; при събитие " Кражба " на МПС; когато МПС не е в движение; когато има увреждания по окачването, гумите и джантите на моторното транспортно средство; при предишни две вреди по декларация; над 5 (пет) повредени съществени детайла.

Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР