Нововъведение в Google Maps добавя полезна информация за потребителите(снимка: CC0

...
Нововъведение в Google Maps добавя полезна информация за потребителите(снимка: CC0
Коментари Харесай

Google Maps добавя емисия с новини от местните общности


Нововъведение в Гугъл Maps прибавя потребна информация за потребителите
(снимка: CC0 Public Domain)

Гугъл прибавя нова функционалност в известната си картографска услуга, която ще даде на потребителите на мобилни устройства потребна информация за местата, които посещават, и в същото време ще помогне на дребния бизнес в изискванията на пандемия.

Актуализираният раздел „ Explore ” в Гугъл Maps към този момент включва емисия с вести от общността, която демонстрира нови мнения, фотоси и изявления от консуматори и притежатели на. Емисията ще предложи и вести от издатели.

Това следващо усъвършенстване на цели да помогне на потребителите да научат повече за даден регион или град, да го изследват и да намерят нови места. Така да вземем за пример, можете да научите за появяването на ново ядене в обичания ви ресторант, да видите рекомендации за ново място и така нататък

Услугата Гугъл Maps се обогатява с вести и мнения от локалните общности
(снимка: Google)

От друга страна, нововъведението е от изгода за дребните бизнеси, които бяха наранени доста съществено от рестриктивните мерки, въведени по целия свят поради разпространяването на вируса.

Новините от общността се демонстрират на най-видно място в емисията. Функцията последователно се вкарва в Гугъл Maps и скоро ще бъде налична за потребителите на устройства в световен мащаб.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР