Новото видео от канала НЛО във Vbox7 ни разказва за

...
Новото видео от канала НЛО във Vbox7 ни разказва за
Коментари Харесай

Историята на децата, които стават свидетели на НЛО

Новото видео от канала НЛО във Vbox7 ни споделя за едно от най-интригуващите регистрирани свидетелства на НЛО.

Събитието се случва сутринта на 16 септември 1994 година в Зимбабве, в градчето Рува, в региона на дребното частно главно учебно заведение Ариел в което се обучавали към 80 деца на локални поданици и на работещи в страната чужденци.

ВИЖТЕ КАДРИ, ЗА КОИТО съдебна експертиза ТВЪРДИ, ЧЕ СА ИСТИНСКИ СНИМКИ НА НЛО

Във въпросната заран, съвсем всички деца от учебното заведение били на двора в огромно междучасие, а целия училищен колектив бил в постройката, където провеждали разискване на настоящи задания.

Според свидетелствата на учителите, в един миг се чули писъци и крясъци от към двора и по-късно при тях нахълтали десетки деца – разчувствани, уплашени и някои от по-малките разплакани.

Разследването на случая разказва следната картина

62 деца на възраст сред 5 и 12 години, си играят в учебния двор, когато виждат три странни обекта в небето, които се доближават към учебното заведение.

Какво да вършим, в случай че влезем в контакт с извънземни?

Движението им приличало на подскоци в небето – обектите се появявали на обещано място в небето, след което изчезвали и след миг още веднъж се появявали на друго място, като по този метод последователно, само че бързо се доближили на към 100 метра от двора на учебното заведение.

Учениците описват, че обектите кацват на земята. След това на върха на основния обект се появява облик онлайн създание.

Децата разказват съществото, като невисок човек с тънка шия, глава с огромни очи и нещо сходно на дълга черна коса.

Съществото извървява малко разстояние вървешком по земята в посока на учениците. Някои от по-малките още тогава стартират да плачат. Съществото обаче не стига до тях, а стопира и като че ли изчезва, като по-късно още веднъж го виждат до основния обект. Малко по-късно обектите се издигат в небето и изчезват.

Единствения възрастен, който бил в региона на учебния двор по време на случката е майката на едно от децата, която обслужвала малко, мобилно павилионче за закуски в двора на учебното заведение.

Тя обаче видяла единствено тълпата тичащи към нея деца, които почнали да и изясняват викайки едно през друго за случилото се. Тя обаче не желала да напусне павилиона, с цел да не се случи нещо със стоката и и децата се втурнали в учебното заведение при учителите.

Най-мистериозният НЛО случай във Франция

Мистериозни кръгове се появиха в небето над Сибир

Историята от Рува е добре документирана и деликатно изучавана от разнообразни откриватели.

Един от тях е психологът от Harvard Medical School доктор Джон Мак.

Той е интервюира децата и техните учители директно след случая, както и 20 години по-късно. Интересното е, че всички деца до едно описват буквално една и съща преживелица.

Друг незабравим факт е, че децата рисуват това, което са видели и то още веднъж е извънредно сходно.

Уникални фотоси на НЛО от преди ерата на фотошоп

През 2018 година учени ще търсят контакт с извънземни

„ Те явно описват историята по този начин, като че ли в действителност се е случила.Те имат вяра в това, което споделят, и няма данни за неуравновесеност или делюзия ", отбелязва ученият.

Едно учителка също споделя за случилото си:

„ Дойдоха, тичайки в такава суматоха и даже да ги бяхме предиздвикали, нямаше да тичат дружно по този метод. Дойдоха, когато ние бяхме в заседание и таман бяхме дочули писъците... Едно дете не може да си го измисли по този метод ".

НЛО - разкритите архиви приказват

Астронавтите, които имат вяра в извънземни

Децата във видеото по мнението на психолога са ментално здрави и няма индикации, че пречупват истината или са неспособни да вършат заключение по отношение на видяното: „ Те разказват събитието като човек, който приказва за нещо, което се е случило. Мога да подсигурявам, че това са хора със здрава душeвност, които ми описват нещо... ", споделя доктор Мак.

Години по-късно, разнообразни хора са разговаряли с към този момент порасналите деца. 20 години по-късно е сниман филм за събитието с изявленията на огромна част от очевидците.

Те преразказват събитията и не престават да настояват, без значение от настоящето си предопределение и вяра, че са били очевидци на нещо, което не е от този свят и считат, че всички хора би трябвало да знаят, че не сме единствените рационални същества.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР