Новото устройство на Tenda интегрира двулентова технологияЧетирите 6 dBi антени

...
Новото устройство на Tenda интегрира двулентова технологияЧетирите 6 dBi антени
Коментари Харесай

AC8 – премиум рутер за малки и средни домакинства

Новото устройство на Tenda интегрира двулентова технология

Четирите 6 dBi антени на Tenda AC8 обезпечават безжично покритие до 90 кв.м.
(снимка: Tenda)

Мрежовият производител Tenda Technology разгласи наличност на пазара у нас на своя премиум WL Dual-band Gigabit рутер AC8. Устройството се предлага на цена от 56 лева с Данък добавена стойност с 24-месечна гаранция от формалния дистрибутор Most Computers. 

Освен с ексцентричен дизайн, новото попълнение в гамата на Tenda впечатлява и с редица функционални характерности. Работните честоти са 2,4GHz и 5GHz със скорост надлежно от 300Mbps и 867Mbps. Интегрираната двулентова технология комбинира както 2,4GHz, по този начин и 5GHz под едно Wi-Fi име.

Честотата от 5GHz е заложена фабрично като предпочитана, което значи, че рутерът ще засича автоматизирано съществуването на по-висока периодичност на сигнала, с помощта на автоматизираната система за оптимизация на връзката. Наличните 6 dBi антени дават отговор на условието за покритие за дребни и междинни семейства, като обезпечават обсег до 90 кв.м.

Моделът разполага с 4 врата и поддържа новите Wi-Fi стандарти: IEEE 802.11ac/a/n при 5GHz и IEEE 802.11b/g/n при 2,4GHz. Двубандовият рутер е оборудван с мощен 1-гигахерцов 28-нм процесор Realtek, който подсигурява мощен и непрекъснат Wi-Fi сигнал и оптимална енергоефективност.

Рутерът засича автоматизирано съществуването на по-висока периодичност на сигнала
(илюстрация: Tenda)

Допълнителните функционалности включват MU-MIMO, мрежа за посетители, Wi-Fi Schedule, потребителски филтър, Beamforming технология и IPv6 за възпрепятстване на вирусните офанзиви и повишение на цялостната отбрана на системата. AC8 идва също с най-новата функционалност за миграция на паролата на акаунта, която разрешава лесна апаратура на новите настройки.

Благодарение на технологията MU-MIMO, Tenda AC8 може да комуникира с голям брой безжични Wi-Fi устройства, като усъвършенства скоростта и покритието. Пространственото пречистване дава отговор за преноса на сигнал в избрана посока и отстрани близките разстройства.

Приложението Tenda WiFi дава опция за онлайн ъпгрейд и отдалечено ръководство на мрежата и обвързваните устройства, както и информация за потреблението в действително време.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР