НОВОТО RENAULT AUSTRAL РАЗКАЗВА ЗА СЕБЕ СИ В СЕНКИ И

...
НОВОТО RENAULT AUSTRAL РАЗКАЗВА ЗА СЕБЕ СИ В СЕНКИ И
Коментари Харесай

НОВОТО RENAULT AUSTRAL РАЗКРИВА ЕЛЕГАНТНИЯ СИ И МУСКУЛЕСТ СИЛУЕТ

НОВОТО RENAULT AUSTRAL РАЗКАЗВА ЗА СЕБЕ СИ В СЕНКИ И СВЕТЛИНИ И ПОВДИГА ВОАЛА НА СВОЯ ЕЛЕГАНТЕН И МУСКУЛЕСТ СИЛУЕТ. ЖИЛ ВИДАЛ, ДИЗАЙН ДИРЕКТОР RENAULT, ХВЪРЛЯ СВЕТЛИНА ВЪРХУ ИДЕИТЕ ЗАД ДИЗАЙНА НА SUV МОДЕЛА, КОЙТО Е СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА В ОФАНЗИВАТА НА RENAULT В C-СЕГМЕНТА.

„ Елегантен и софтуерен “. С тези думи Жил Видал, дизайн шеф Renault, разказва най-новия SUV на марката от C-сегмент - новото Renault Austral. Прегръщайки отличителните белези на актуалната гама, дизайнерските екипи се стремят да основат в действителност съвременен и изтънчен автомобил от висок клас.

ПРИВЛЕКАТЕЛЕН И КАЧЕСТВЕН ДИЗАЙН

Дизайнерите са надградили главните характерности, които притеглят толкоз доста хора към SUV моделите – пропорции, съответствие на размерите, надвеси, размер на колелата – и са се фокусирали върху придаването на силуета по-мускулест тип. Резултатът е SUV с изявен темперамент, само че положителни маниери. Дръзко, атлетично и съвременно, новото Renault Austral има забележителни пропорции, които основават чувство за издръжливост и пъргавост.

Дизайнът на коли Renault, от дълго време въодушевен от чувствеността на живия свят, навлиза в нова епоха. В нея, линиите, които пресичат горната част на арките на колелата, основават актуализирано чувство за конструкция, съживяват профила на модела. Силните, динамични линии на Austral непосредствено отразяват новия език на Renault.

„ Renault Austral съчетава мощни стилистични детайли, които му придават динамичен и грациозен дизайн. Качеството му е очевидно от пръв взор. Намалихме пролуките в каросерията и усъвършенствахме равнините, с цел да добием неотложно чувство за качество ”.
Жил Видал, дизайн шеф Renault

Отличителните стилистични характерности на новото Renault Austral включват подчертана, структурирана дипла в долната част на каросерията, която придава на силуета динамичност. Този нов език на размер и форми се разграничава от по-традиционните статични хоризонтални линии. Разглеждан в профил, Austral наподобява приведен напред, като че ли е в придвижване, даже когато е имобилен.

МОДЕРЕН И ТЕХНОЛОГИЧЕН SUV

Технологичните характерности на новия Austral се намират най-поразително в предните и задните светлини. Две огромни C-образни задни светлини се сливат в логото на автомобила по гръмък метод. Дизайнът на предната част е сходен с привличащи вниманието светлини и дизайн на решетката. Представена за първи път с Renault Megane E-TECH Electric, технологията Micro-optic е направена от плексиглас и включва линии и шарки, гравирани непосредствено върху повърхността и вътрешността на плексигласа. Когато са осветени от LED светлини, гравираните линии блестят кристално ясно за многолюден различим тип.

Това софтуерно майсторство и предпочитание за съвършенство са лайтмотив в дизайна на новото Renault Austral.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР