Новото попълнение на Верея Веселин Минев потвърди, че целта през

...
Новото попълнение на Верея Веселин Минев потвърди, че целта през
Коментари Харесай

Минев: По-опитните ще допринесем за оставането на Верея в шестицата

Новото попълнение на Верея Веселин Минев удостовери, че задачата през пролетния полусезон остава място в първата шестица в Първа лига. Опитният бранител се разтрогна контракта си с Етър и подписа със старозагорци при започване на януари.

Верея притегли умел бранител

Исмаил Иса напусна Верея, потегля към чужбина

В момента тимът на Верея е в турския курорт Анталия, където ще премине втората част от предсезонната подготовка.

„ Чувствам се добре. Момчетата ме одобриха добре. Има колектив. Условията са положителни тук. Готвим се и чакаме с неспокойствие мачовете”, показа Минев.

„ Със сигурност опитът ще помогне на Верея през пролетния полусезон. Във всеки един аспект в живота на човек, в случай че имаш опит е от изгода. Надявам се тези, които сме по-опитните да допринесем за по-доброто показване на клуба”, добави той.

„ Целта е опазване на място в шестицата. Надявам се да успеем. Не подценяваме тимовете на Славия и Черно море, които са зад нас. Всеки ще се бори до дъно. Надявам се обаче в последна сметка да сме там”, сподели опитният бранител.

„ Първите ми усещания от Благо Митрев са, че държи на дисциплината. Работи се интезивно. Тепърва почват контролните срещи. Ще почистваме в елементи играта на тима и ще разберем какви са му изискванията”, разяснява Минев.

„ Надявам се още против ЦСКА да не загубим и по-късно да повлечем крайник и да запазим мястото си в шестицата. Рано е да се каже кой ще завоюва купата от шампионата. Надявам се и Левски да се намеси съществено в битката. Не мога да дам прогноза”, съобщи още той.

„ Следя обстановката в Левски. Винаги съм се чудил, освобождаваш даден футболист и по принцип би трябвало да вземеш по-добър, само че в тази ситуация това не стана. Надявам се да намерят точния човек на моето място. Най-вероятно работят по въпроса и сигурно ще намерят някого, няма да оставят нещата така”, сподели Минев.

„ Докато имам сили и до момента в който мога да съм отполза за някой тим, ще играя”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР