Новото попълнение на ЦСКА Симеон Александров е впечатлен от реакцията

...
Новото попълнение на ЦСКА Симеон Александров е впечатлен от реакцията
Коментари Харесай

Симеон Александров: Феновете и ръководството ме риеха добре

Новото попълнение на ЦСКА Симеон Александров е впечатлен от реакцията на почитателите и управлението на клуба след прехвърлянето му в при столичани.

Доскорошният футболист на Септември, като даде обещание, че ще даде всичко от себе си за новия си клуб.

" На осем години започнах да играя в школата на Локомотив Пловдив. Оттам потегли всичко - играх добре, демонстрирах положителни игри. След това Септември ми прати покана. Не знаех дали мога да направя стъпката към София, тъй като е тежко да оставиш фамилията си и да заживееш самичък на 12 години. Доволен съм, че направих тази крачка. Спечелих доверието на Септември. Лека-полека се приближих към мъжкия футбол, където още веднъж не ми беше леко, тъй като трябваше да направя положителни игри ", споделя той пред клубната медия.

До момента през акцията Александров е изиграл 8 мача от началото на шампионата, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция.

" Отличавам се с това, че съм доста чевръст, бърз и техничен. Не ме е боязън да играя един на един. Семейството доста ми оказва помощ, с тази поддръжка съм стигнал до тези моменти. Трябва да съм им доста признателен. Не можах да пребивавам доста с тях, само че в случай че желая да стана футболист, би трябвало да жертвам някои неща. Те доста се зарадваха, тъй като ЦСКА е доста огромен клуб. Не съм очаквал, тъй като в главата ми беше единствено да демонстрирам положителни игри и неизменност ", добави той.

Младежът описа първата си реакция, щом научил за интерес от страна на ЦСКА.

" Когато разбрах за ЦСКА бях в потрес - толкоз огромен тим да желае 18-годишен. Бях доста щастлив, необяснимо е с думи. Тук има доста положителни футболисти. Ще ми бъде доста тегаво, би трябвало да стартира всичко изначало. Трябва да печеля доверието на треньора и управлението. Трябва да се влагам на 120% на тренировките. Мисля, че ще стана по-добър. Очакванията ми са да покажа, че не са ме взели инцидентно. Трябва да покажа, че заслужавам да играя с положителни игри, голове и асистенции. Феновете и управлението ме одобриха добре. Моята фантазия се сбъдна, да играя в огромен тим ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР