Новото попълнение на Лудогорец Серкан Юсеин заяви, че “орлите” са

...
Новото попълнение на Лудогорец Серкан Юсеин заяви, че “орлите” са
Коментари Харесай

Юсеин: Лудогорец е най-добрият отбор в България

Новото попълнение на Лудогорец Серкан Юсеин съобщи, че “орлите” са най-хубавият тим в България. Младият полузащитник добави, че задачата му е да играе огромен футбол.

" Адаптирах се, всички в тима ми оказват помощ. Отношението е доста топло и не мога да се оплача. Не беше мъчно решението. Не трябваше да мисля доста. Лудогорец е най-хубавият в България и няма да по какъв начин да откажеш на подобен тим с високи цели. На мен задачата ми е да играя огромен футбол ", съобщи новото попълнение на Лудогорец Серкан Юсеин за “Дарик”.

" Както всеки един футболист тук и аз се боря за мястото си. Ако треньорът реши, че съм подготвен, значи съм подготвен. Знам си качествата и имам вяра в себе си. Когато работя старателно, нещата се получават. Имаше 2-3 оферти от чужбина и две от България. Това е, не са доста. Организацията тук е на топ равнище. Не е българската организация. Нивото е по-различно ", сподели още Юсеин.

" Да, подготвен съм постоянно на 100% и очаквам да се появя на терена. Амбициите са – Европа. Гоним Лига Европа, в Шампионска лига, в случай че може да влезем, Купата - всичко, което може да вземе. Нямам терзания за това, че ще станем шампиони”, добави още младият футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР