Новото попълнение на Левски Христофор Хубчев заяви, че сините винаги

...
Новото попълнение на Левски Христофор Хубчев заяви, че сините винаги
Коментари Харесай

Христофор Хубчев: Левски си остава голям отбор, без значение в колко труден период се намира

Новото попълнение на Левски Христофор Хубчев съобщи, че " сините " постоянно ще бъдат огромен тим, без значение в какъв брой сложен интервал се намират. Защитникът приказва пред клубната телевизия, откакто през вчерашния ден подписа контракт с 26-кратните първенци.

" Много съм благополучен, че се завърнах там, откъдето стартира всичко. Чувството е необикновено. Това е моят втори дом. Надявам се в бъдеще да имам триумфи с Левски. Когато влязох в съблекалнята на отбора се върнаха някакви страсти, които от дълго време не бях изпитвал.

Левски си остава огромен тим, без значение в какъв брой сложен интервал се намира. Дори за момент не се замислих дали да подпиша. Познавам се с множеството в съблекалнята. С Радослав и Борислав Цоневи съм играл 10 години.

Колективът е на много положително равнище. Дано триумфите стартират в този момент. Ще оказвам помощ с каквото мога на обичания тим. Голямо благодаря на почитателите, които не стопират да оказват помощ на Левски. Надявам се да ги зарадваме тази година ", сподели Хубчев.
 Левски се обвърза с Христофор Хубчев за една година
Левски се обвърза с Христофор Хубчев за една година

Това оповестиха в формалния уебсайт на 26-кратните шампиони
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР